Mesai arkadaşları Tıltak’ı unutmadı

Karaağaç Belediyesi çalışanları geçtiğimiz hafta çöp toplama alanında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden mesai arkadaşları Rıza Tıltak’ın yedisi dolayısıyla düzenlenen ifta

Kapaklı 19.07.2013 22:43:00 0
Mesai arkadaşları Tıltak’ı unutmadı
 KURAN-I KERİM OKUNDU
Meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Rıza Tıltak’ın yedisi dolayısıyla okunan Kuran-i Kerim’in ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı. Düzenlenen iftar yemeğine Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri,  Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, muhtarlar, belediye personeli, Rıza Tıltak’ın yakınları ile vatandaşlar katıldı.

“RIZA TILTAK’I UNUTMADIK”
İftarın ardından konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Geçtiğimiz hafta çöp toplama alanında yaşanan tatsız iş kazasında hayatını kaybeden personelimiz Rıza Tıltak’ı unutmadık. Belediye personelimiz ile birlikte vefatının yedinci gününde rahmetli arkadaşımız için mevlit okutup iftar yemeği verdik. Rıza Tıltak’a Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Ramazan-ı Şerif’in birleştirici ve bütünleştirici iklimini hep birlikte yaşadığımız bu günlerin, toplumun huzur ve refahına dönüşmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10