Sedefçi ile yola devam kararı aldılar

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü Genel Kurulu Aliço Pehlivan Spor Merkezi'nde yapıldı.

21.07.2013 17:42:00 0
Sedefçi ile yola devam kararı aldılar
 KONGRE GERÇEKLEŞTİ
Aliço Pehlivan Spor Merkezi’nde toplanan Edirnespor GK kongresinde Hakan Sedefçi yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kuruluna da yeni isimler getirildi. Divan Başkanlığını Polat Öztaş ve yardımcılıklarını da Korcan Tuna ve  Fatih Kayasöken’in yaptığı kongrede faaliyet raporu ve mali rapor okunarak ibra edildi. Mali rapora göre Edirnespor Gençlik Kulübü’nün geçtiğimiz sezon ki gelir ve giderleri 711 bin 42 lira olarak açıklandı.

RENKLER DEĞİŞTİ
Kongrede Tüzüğün 2.maddesi 14. Bendinin değiştirilmesi için önerge verildi. Önergede kulübün renklerinin “Sarı-kırmızı-siyah” olarak değiştirilmesi istendi. Bunun üzerine Batı Kale Taraftar Grubu liderlerinden Serdar Acar söz aldı ve mavi-siyah renklerin değiştirmemesini istediklerini belirterek “Bu takım kurulurken bize ne olursa olsun renklerin değişmeyeceğinin, başka hiçbir kulübü çağrıştıran renklerin kullanılmayacağın teminatını vermişlerdi. Kendimizi kandırılmış hissediyoruz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Değişiklik önergesi oylamaya sunuldu ve 12 ret oyuna karşın oy çokluğu ile kabul edildi. Bunun üzerine Batı Kale taraftarları salonu terkederek “Bizim artık tribün desteğimiz sona ermiştir” dediler. Daha sonra organların seçimine geçildi ve  Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Hakan Sedefçi, Serkan Üner, Burak Güngörmedi, Suat Bulut, Turgut Taşdemir, Mehmet İlktan, İnanç Haseki, Haluk Ülker, Levent Alamut, Serkan Oltandiken, Raif Yılmaz, Yalçın Günal, İbrahim Acar, Tuncay Yılmaz ve Mehmet Grammeşin seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Hasan Sanal, Cüneyt Erginler, Özer Adalarda, Tugay Ardaboylu, Mehmet Ali Asar, Serkan Ulusoy, Cengiz Erdan, Üner Mıhlayanlar, Fatih Kayasöken, Ümit Gega, Şenol Geçmiş, Tanzel Temel, Korcan Tuna, Abdullah İrgin ve Özcan Satar,Denetim Kurulu asil üyeliklerine;Savaş Üner, Erkan Benzerli ve Koray Zöngür Denetim Kurulu yedek üyeliklerine Ömür Adalardan, Serhat Çetin, Eren Oğuz seçildiler.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10