Şehit yakınları ve gaziler baş tacımız

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Vilayetler Evi'nde Şehit Yakınları ve Gaziler Buluşması adıyla iftar düzenlendi.

23.07.2013 19:34:00 0
Şehit yakınları ve gaziler baş tacımız
 RAHMET AYI VE RAHMET SOFRASINDA BULUŞTUK
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin iftar sonrası yaptığı konuşmada, rahmet ayı ve rahmet sofrasında bulunduklarını belirtti. "Ramazan ne kadar rahmet, merhamet, mağfiret, takva, dua, arınma, barınmaysa o kadar sevgi, saygı, dayanışma, birlik ve beraberliktir" diyen Şahin, Allah'ın insanları yaratırken bir hak ve adaleti sağlama görevi verdiğini de sözlerine ekledi.  Şehit yakınları ve gazilerin kendileri için çok önemli, kıymetli, baş tacı olduğunu ifade eden Şahin, kutsal olan değerler üzerine hiç düşünmeden can verilebileceğini dile getirdi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan şehit aileleri ve gaziler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından iftar programı çerçevesinde evlerinin önünden alındı. Ankara’da lüks bir otelde ağırlanan şehit aileleri ve yakınları iftar sonrası Ankara’da bir gece konakladıktan sonra geldikleri şekilde yine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından evlerinin önüne kadar bırakıldı. İftarda Bakan Fatma Şahin’in masaları tek tek dolaşması ise şehit aileleri ve gazilerin takdirini kazandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen iftar programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan’ın Eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile aralarında şehidimiz Dinçer Ersoy’un ailesi ve şehidimizle aynı helikopter kazasında şehit olan Mehmetçiklerin ailelerinin de bulunduğu ülkenin 81 vilayetinden şehit aileleri ve gaziler katıldı.
 
Haber Merkezi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10