Basın toplumun sesidir

Çerkezköy ve ülkedeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, toplumu aydınlatma görevini yerine getiren basın emekçilerinin, çok önemli misyonları olduğunu belirt

Çerkezköy 24.07.2013 00:13:00 0
Basın toplumun sesidir
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklama ile gazetecilerin gününü kutladı.
 
BASININ MİSYONU ÇOK ÖNEMLİ
Toplumun doğru bilinçlenmesinden yine basının sorumlu olduğunu belirten Kozuva; "Demokratik, şeffaf ve açık toplum olmanın en önemli şartlarından biri, özgür ve tarafsız basındır. Toplumun sesi olan basın, demokratik toplumlarda vazgeçilmez bir unsurdur. Basından sansürün kaldırılışının yıldönümünde, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışan tüm basın emekçilerini takdirle anıyor, daha özgür ve sansürsüz bir gelecek diliyorum. Başta Çerkezköy basın camiası olmak üzere tüm basın emekçilerinin bayramını kutlarken, ebediyete intikal eden basın emekçilerine Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10