Belediye personeli iftar yemeğinde buluştu

Malkara Belediye personeli önceki gün düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Birol Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, Belediye Meclis Üyeleri ve tüm

Malkara 25.07.2013 00:40:00 0
Belediye personeli iftar yemeğinde buluştu
 RAMAZAN KIRGINLIKLARIN BİTTİĞİ AYDIR
Yapılan iftar duasının ardından, Mübarek Ramazan ayında paylaşmanın daha bir önem kazandığı gecelerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı Birol Kaya, “Sizlerle bu geceyi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün Ramazan ayının 15. gününü yaşıyoruz. Her zaman dediğim gibi Ramazan ayı toplumsal dayanışmanın olduğu, kavgaların, kırgınlıkların bittiği aydır. Bu ayı en güzel şekliyle değerlendirenlerin ibadetleri Cenab-ı Allah katında kabul edilir” diye konuştu.
 
YENİ PROJELER ÜRETİYORUZ
Malkara Belediye personeline “Sevgili çalışma arkadaşlarım” diye seslenen Kaya,  4 yılı aşkın bir süredir görevinin başında olduğunu anımsatarak, “Söz verdiğimiz gibi yeni projeler üretiyoruz ve bu projeler hayatiyet buluyor. Bu başarılarda bütün çalışma arkadaşlarımın imzası var. Başka Ramazan iftarlarında buluşmak dileğiyle hepinize mutlu akşamlar diliyorum” dedi.
 
Haber / Merkezi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10