Mandalı sporseverleri heyecanlandırdı

Kapaklıspor Kulüp yönetimi tarafından Recep Güven Aile Çay bahçesinde organize edilen iftar programı sporsever ve siyasileri buluşturdu. İftar sofrasında davetliler İrfan Demir’in yaptığı dua ile oruçla

Kapaklı 25.07.2013 00:42:00 0
Mandalı sporseverleri heyecanlandırdı
 Kapaklıspor Kulübü’nün iftar yemeği gerek spor camiasından gerekse siyaset arenasından yoğun ilgi gördü.
 
BAŞARILAR DİLİYORUM
İftara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Bilal Tokuç, “2013-2014 sezonunda centilmence karşılaşmaların olması temennisinde bulundu. Tokuç, “2013-2014 amatör küme futbol sezonunda ilk adım olarak başarının temeli birlik, beraberlik ve kaynaşma prensibiyle futbol takımımıza sağlıklı, başarılı bir sezon diliyorum. Diğer takımlara da başarılar diliyor, centilmence bir sezon geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
120’ŞER BİN TL YARDIMDA BULUNACAĞIZ
İftar programında Kapaklı’daki sportif gelişmeler hakkında görüşlerini bildiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise sporseverleri heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Sportif faaliyetlerin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yürütülmesi gerektiğini kaydeden Mandalı, 2013-2014 sezonunda Kapaklı Spor’a ve Site Spor’a 120’şer bin TL yardımda bulunacaklarını belirtti. Belediye olarak spora ve sporcuya verilen desteğin devam edeceğini ifade eden Mandalı, “Üye arkadaşlarımızın da aidatlarını zamanında ödeyerek katkı sunmalarını bekliyorum” dedi.
 
STADYUMUN ZEMİNİNİ SUNİ ÇİMLE KAPLAYACAĞIZ
Konuşmasının devamında Kapaklı Spor Stadı’nın bir ay sonra hizmete açılacağı müjdesini veren Başkan Mandalı, “Stadyumun yapımında 1 milyon TL’nin üzerinde bir harcama yaptık. Stadyumun zeminini suni çimle kaplayacağız. Böylece her gün on maç dahi yapılsa stadyumun bozulması söz konusu olmayacaktır” açıklamalarında bulundu.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Ezan öncesinde Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir tarafından yapılan duanın akabinde davetliler iftarlarını açtı. Kapaklıspor Kulübü tarafından verilen iftar yemeğine, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Ahmet Yörük, Ak Parti Kapaklı Belediyesi Meclis üyeleri İrfan Demir, Ali Doğuş ve Salih Bezgin, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek ve sporseverler katıldı. 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10