Düzgünel de “Aday Adayıyım” dedi

Ak Partili Belediye Çerkezköy Meclis Üyesi Aynur Düzgünel, dün yaptığı açıklamada Çerkezköy Belediye Başkanlığı için kendisinin de aday olduğunu ifade etti. 24 Temmuz’un hayatında önemli

Çerkezköy 25.07.2013 01:35:00 0
Düzgünel  de “Aday Adayıyım” dedi
 Çerkezköy Haber - Belediye Meclis üyesi Aynur Düzgünel,  Ak Partiden Belediye Başkan aday adayı olduğunu belirtti.
 
ÇERKEZKÖY’DE 28. YIL
Aynur Düzgünel eşi Ömür Düzgünel’in mesleğinde 28. yıla başlaması nedeni ile kendisini işyerinde ziyaret etti.  Dün saat 16.30’da 2 nolu sağlık ocağında eşine bir demet çiçek sunan Aynur Düzgünel, nice yıllar temennisinde bulundu. Eşinin Çerkezköy’ün en eski hekimlerinden biri olduğunu ve çok daha uzun yıllar sağlıklı bir şekilde görevine devam etmesini dileyen Düzgünel, eşine meslek hayatında başarılar diledi.
 
BAŞKAN ADAY ADAYIYIM
Ziyarette basın mensupları için 2. bir sürprizi olduğunu belirten Düzgünel, Çerkezköy Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Eşinin işe başladığı günün 28. yıl dönümünde aday adaylığını açıklamayı uygun bulduğunu söyleyen Düzgünel, “Ben düşündüğünü açıklayan ilk kişi oldum. Sadece Çerkezköy değil Kapaklı ve Saray için de kadın belediye başkan aday adaylarını yakıştırdığımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.
 
KADINLAR SEÇİLMELİ
Türkiye’de kadın temsil oranının oldukça düşük olduğunu ifade eden Düzgünel, “Kadınların binde sekiz oranında seçilebildiği ülkemizde bu oranın çok düşük olduğunu belirtmek durumundayız. Oysa ki nüfusumuzun yüzde 50’si kadındır. Kadınların bu derecede seçildiği ülkemizde belediyelerin sosyal projeleri de zayıf kalıyor. Kadın belediye başkanı Çerkezköy’e çok şey kazandırır. Kadın belediye başkanı Çerkezköy’e zarafet katar ve samimiyet katar” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10