CHP’den anlamlı ziyaret

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Üyeleri, 24 Temmuz Basın Günü’nde Çerkezköy Haber Radyoculuk A.Ş.’yi ziyaret etti. Başkan Saim Özkan, yayın hayatına merhaba diyecek olan T Haber televizyonunu ??

Çerkezköy 25.07.2013 01:38:00 0
CHP’den anlamlı ziyaret
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez, Veysel Güven, Aktaş Güler, CHP İlçe Başkanı Saim Özkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Çerkezköy Haber Radyoculuk A. Ş.’yi ziyaret etti.
 
BASIN SUSTURULUYOR
24 Temmuz Basın Günü’nde gazeteciler ile bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getiren Başkan Özkan, ilçe için şimdiye kadar yapılmış en büyük yatırımlardan birisi olan T Haber için de açıklamalarda bulundu. Özkan, “Çerkezköy’de daha önce böyle bir yatırım yapılmadı. Bu ilçemiz için bir ilk. Şuan basın susuyor. Daha doğrusu susturuluyor. Dilerim ki bu televizyon ile kabuklarımızı kırarız” diye konuştu.
 
OKURLARIMIZ KADAR ÖZGÜRÜZ
Aylardır süren hummalı çalışmanın ardından izleyicilere merhaba diyecek olan T Haber hakkında bilgi veren gazeteci Şaban Kardeş,  Çerkezköy’de böyle bir projeye imza atmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sansürün kendi kurumlarında olmasa da halen devam ettiğini belirten Kardeş şöyle konuştu: “Okurlarımız kadar özgürüz. Gazeteler muhalefet etme gücü en fazla olan basın organlarıdır. Ancak, bizde muhalefet ne kadar güçlü ise, o kadar güçlü olabiliyoruz. Basın yönetimin gözü kulağı. Halkın bazı şeyleri görüp duymasında bir aracı oluyoruz. Ve şuna inanıyorum ki biz işimizi ne kadar iyi yaparsak halkımız da o kadar sağlıklı bilgiye ulaşacak.”
 
SOSYAL HAYATA KALİTE GETİRECEĞİZ
RTÜK’te yapılan yeni düzenleme ile görsel basında da söz sahibi olmaya başladıklarını belirten Kardeş, T Haber’in formatı ve yayın politikası hakkında da konuştu. Kardeş, “Aylardır süren çalışmalarımız yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. Biz Çerkezköy’de televizyonculuğu 1995 yılında denemiştik. Ancak, o zamanki teknolojik alt yapımız şimdiki kadar iyi değildi. Bu sefer yavaş ama emin adımlar ile ilerliyoruz. Ve biliyoruz ki ilçenin sosyal hayatına kalite getireceğiz. Türkiye’de her şey değişebilir. İnsanlar bir gün dizi izlemeyi bırakabilir. Programlar güncelliğini yitirebilir. Ama haber alma ihtiyacı hiçbir zaman bitmez. Bizde formatımızı o doğrultuda şekillendiriyoruz. Biz, bizi bir kişi de izlese, 1 milyon kişi izliyormuşçasına çalışacağız. Haber mutfağımızdaki en güzel yemeği izleyici ile buluşturacağız. Aldığımız ekipmanlarla sadece bugüne değil yıllar sonrasına da yatırım yapıyoruz. 9 ilçede canlı bağlantı yapacak argümana sahibiz. Ve bunu en güzel doğrultuda kullanacağız” diye konuştu.
 
Haber - Kübra AŞIK
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10