Kırklareli sporcu evi açıldı

Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından restore edilen ve açılış töreni yapılan Kırklarelispor Sporcu Evi hizmete açıldı.

26.07.2013 21:03:00 0
Kırklareli sporcu evi açıldı
 Kırklarelispor Sporcu Evi’nin, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Kırklarelispor Başkanı Volkan Can tarafından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.ValiYaman ve beraberindekiler modern görünümlü sporcu evini gezerek, Kırklarelispor’a sporcu evini teslim etti.
 
“BAŞARILI OLACAKTIR”
Kırklareli İl Özel İdaresi'nce restore edilen Kırklarelispor Sporcu Evi'nin açılış kurdelesini kesen Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Spor Toto İkinci Lig'de mücadele eden Kırklarelispor'a her konuda destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Kırklarelispor Kulübü'nün her geçen gün geliştiğini ve bir marka olduğunu belirten Vali Yaman, 2013-2014 sezonunda başarılı olacağına inandığını ifade etti.
 
“HERKES DESTEK OLSUN”
Vali Yaman şöyle devam etti:"Kırklarelispor Trakya'nın göz bebeği. Güçlü kadrosu ile kendini ispatlamış bir takım. 2 Lig de, iki yıldır başarısını görüyoruz. İnşallah bu sezon başarılarına başarı katarak hak ettiği yerlere gelir. Biz de Kırklarelispor'a her zaman her konuda destek vermeye çalışıyoruz. Kırklarelispor'a herkesin destek çıkması gerekiyor."
Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can da, yeni sezonunda Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirtti. Açılış, sonrası Vali Yaman ve beraberindekiler Sporcu Evi’ni gezdi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10