Başkan Adaylarını Gençlik Kolları Eğitecek

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, AK Parti’nin ikinci aday adayına tebrik ziyaretinde bulundular. Ak Partili Gençleri ofisinde ağırlayan Aynur Düzgü

Çerkezköy 26.07.2013 21:06:00 0
Başkan Adaylarını Gençlik Kolları Eğitecek
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de siyaset arenası her geçen gün daha da hareketleniyor. Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Aynur Düzgünel’in ilk ziyaretçisi Çerkezköy Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi oldu.
 
DANYELİ GİBİLER YARININ SİYASETÇİLERİDİR
Aynur Düzgünel aday adaylığına dair değerlendirmelerde bulunduğu ziyarette, Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı M. Can Danyeli’nin Düzgünel’e birkaç kez “başkanım” diye etmesi dikkatlerden kaçmadı. Gençlik kolları tarafından ziyaret  edilmiş olmasından dolayı memnun olduğunu söyleyen Düzgünel, “Gençlik Kollarımız çok çalışıyor ve sürekli projeler üretiyor. Gençlik kollarına sürekli bir katılım var.  Enerjik ve yaratıcılar. Mehmet Can Danyeli gibi gençler gelecekte hem yerel hem de genel siyasette yer alacaklar” diye konuştu.
 
GENÇLERE BAŞARILAR DİLİYORUM
Üniversite sınavı sonuçlarının açıklandığını belirten Düzgünel, “Her ne kadar da üniversiteyi kazanmak gaye edilmekteyse de asıl gaye kişinin kendisini günün şartlarına göre yetiştirmesidir. Kazanan gençlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim ve öğretimlerinde başarılar diliyorum. Kazanamayan gençlerimizin de bir daha ki sınavda kazanmalarını temenni ediyorum” dedi.
 
MUTLULUK İNSANIMIZIN HAKKIDIR
İnsan’ın değerli olduğunu ve bu değere özgü hizmetler sunmak amacıyla siyasete atıldığını ifade eden Düzgünel, “İnsan önemli olduğu için hizmetin de en iyisini
 
hak ediyor. İnsana yol ve su götürmekle ona hizmet ettiğimizi sanıyorsak bu büyük bir hata olur. Amacım insanımızı mutlu etmektir. Bu günden sonra hizmetimi insanımızın rahat ve huzuru için gerçekleştireceğim. Ben bunun için aday adayı oldum. Mesleğim gereği her zaman insana farklı bakış açılarından bakmışımdır. İşte bu bakış şeklini mesleğim nedeni ile belediyeye taşımayı amaçladım” değerlendirmelerinde bulundu.
 
BAYAN ADAY MUTLULUKTUR
Düzgünel’in adaylığını açıklaması ile iki mutluluğu bir arada yaşama imkânı bulduğunu ifade eden Danyeli, “Birincisi bayan bir adayın Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na talip olmasıdır. İkincisi de toplumu yönlendiren biri olarak Aynur Düzgünel’in siyasetin içinde olmaya karar vermiş olmasıdır. Bizim bütün adaylarımız değerlidir.  Birinin arkasında olma lüksüne sahip değiliz. Başkanımız gibi niteliklere sahip olanların arkasında olacağız. Onlarla briklikte çalışacağız. Daha sonraki aşamada adayımızın etrafında kenetlenerek daha çok çalışacağız” açıklamalarında bulundu.
 
KAZANAMAZSAK İSTİFA EDERİZ
Gençlik Kolları Başkanı M. Can Danyeli, “Seçimi kazanamama tabiri asla kullanmayacağımız bir kelimedir.  Şayet seçimi kazanamazsak hepimiz istifa ederiz. Çünkü seçimi kaybetmemiz demek, bizim görevimizi yapamadığımız anlamına geliyor. Bunun genel seçimler için de geçerli olduğunu ifade etmem gerekir. Yani başarırsak, kazanırsak varız. Şayet kaybedersek bulunduğumuz yerlerden ayrılmak zorundayız” ifadelerini kullandı. Hem belediye meclis üyeleri, hem de belediye başkan aday adayları eğitimine 15 gün içerisinde başlayacaklarına vurgu yapan Danyeli, “Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından verilecek olan eğitimlerimiz, ABD ve AB’nin seçim stratejilerinin Türkiye’ye uyarlanmış şekli olup iki günü kapsamaktadır” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10