Devlet Hastanesi’nde şüpheli ölüm

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde doğum sırasında kordon dolanmasından dolayı öldüğü iddia edilen bebek dün toprağa verildi. Bebeğin annesi ve babası konuyla alakalı olarak Cumhuriyet Savcılığı

Çerkezköy 26.07.2013 21:07:00 0
Devlet Hastanesi’nde şüpheli ölüm
 Çerkezköy Haber - Acılı anne baba, bebeklerinin Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen doğum esnasında öldüğünü iddia etti.
 
DOĞUM SIRASINDA ÖLDÜ
İddiaya göre: “Önceki gece saat 19.30 sıralarında doğum sancıları artan Meral İ. hemen Çerkezköy Devlet Hastanesi Kadın Doğum Bölümü’ne kaldırıldı. Saat 23.00 sıralarında Savaş İ ve Meral İ. Çifti bebeklerinin ölü doğduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. İddiaya göre doktorlar bebeğin doğum esnasında kordon dolanmasından dolayı ölü doğduğu yönünde açıklamada bulundu.
 
ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Olayın ardından bebeğin babası Savaş İ ise “Saat 20.40 sıralarında eşinin sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini, bir süre sonra görevlinin bebekte morluklar olduğunu söylediğini ifade etti. Bebeğinin ölüm haberini 23.00 sıralarında aldığını ifade eden acılı baba, bebeğinin ölümünde görevli ebelerin kusurlu olduğunu iddia etti. Bebeğin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. 
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10