Gülmez Ailesinin Evlat Acısı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada Beldesi’nde denizde boğulan genç önceki gün İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çerkezköy 29.07.2013 19:33:00 0
Gülmez Ailesinin Evlat Acısı
 TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Arkadaşlarıyla birlikte Kırklareli Demirköy'e bağlı ilçesine bağlı İğneada’da boğularak hayata gözlerini yuman Serkan Gülmez, önceki gün İstasyon Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda defnedildi. Belediye Mezarlıklar görevlisi Eyüp Özdemir hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve duadan sonra acılı baba Sebahaddin Gülmez taziyeleri kabul etti.
 
CESEDİ AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ BULDU
Edinilen bilgilere göre önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Çerkezköy’den Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Beldesi’ne giden Serkan Gülmez (15), belediye plajında saat 18.30’da denize girdi. Dalgalara kapılarak bir süre sonra gözden kaybolan Gülmez için, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından denizde arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar sonucunda denizden çıkarılan Gülmez'in cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Daha sonra ailesine teslim edilen Gülmez, İstasyon Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10