Şehit ve Gazi aileleri birlikte iftar açtı

Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından önceki gün şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği verildi.

Çerkezköy 30.07.2013 19:38:00 0
Şehit ve Gazi aileleri birlikte iftar açtı
 YEMEK DUASINI MÜFTÜ EMİN YAPTI
İftar yemeği önceki gün Yalı Restaurant’ta verildi. Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç davetlileri kapıda karşıladı. İftar programı Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar, Karaağaç ve Uzunhacı Köyü’nde ikamet eden şehit ve gazi aileleri için organize edildi. Davete katılan yaklaşık 100 kişilik davetli grubu iftarını birlikte açtı. İftar sonrası Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin eşliğinde dua edildi. Davetliler iftar sonrası yine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç tarafından kapıya kadar uğurlandı.
 
EŞLERİ İLE BİRLİKTE KATILDILAR
Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, Fatih Mahallesi Muhtarı Özcan Cengiz de eşleri ile birlikte katıldı.     
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10