Çerkezköyspor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl tekrar mücadele edecek Çerkezköyspor 2012-2013 sezonunun hazırlıklarına yaptığı ilk antrenmanla başladı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda yapılan sezonun

31.07.2013 18:29:00 0
Çerkezköyspor sahaya indi
 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Ligde ilçemizi temsil edecek ekiplerden Çerkezköyspor yeni sezon öncesi sahaya indi.
 
SEZONA MERHABA DEDİ
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda önceki gün saat 17.00’de yapılan sezonun ilk antrenmanında Çerkezköyspor 2013-2014 sezonuna merhaba dedi. Teknik Direktör Orhan Gençer ve yardımcı antrenör Bekir Sevindik nezaretinde yapılan antrenmanda geçen yıl kadroda bulunan Muzaffer Kurt, Emrah Çilingir, Gökhan Küçük ve Ali Tabakçı ile takıma Dikilitaşspor’dan Emirhan Küre, Geliboluspor’dan Burak Güngör, Kağıthane Belediyespor’dan transfer edilen Salih Ateş ve denenen oyuncular katıldı.
 
HAYIRLI OLSUN
Kondisyona dayalı olarak gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü. Çerkezköyspor Teknik Direktörü Orhan Gençer , yeni sezon hazırlıklarının startını verdiklerini ifade ederek “Cuma günü sporcu kardeşlerimiz ile toplantı yapıp, Cumartesi günü çift antrenman ile sezon hazırlıklarına başladık. Denenmeye gelen oyuncularımız vardı. Pazartesi gününden itibaren normal çalışmalara başladık. Bayrama kadar hazırlıklarımızı çift antrenman ile sürdüreceğiz. Ben Çerkezköy camiasına sezonun hayırlı uğurlu geçmesini diliyorum” diye konuştu.
 
“TRANSFERLER DEVAM EDECEK”
Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Gençer “Dikilitaşspor’dan Emirhan Küre, Geliboluspor’dan Burak Güngör, Kağıthane Belediyespor’dan transfer edilen Salih Ateş ile anlaştık. Görüştüğümüz oyuncular var. Çünkü lig erken başlayacak. Transfer edilen oyuncuları değerlendirip bu süre içinde katkı sağlayıp sağlayamayacağını görüp karar vereceğiz. Ramazan Bayramı’ndan sonra ikinci etap çalışmalarımız olacak. Bolu kampına kadar kadroyu hazır hale getirmek istiyoruz” dedi.
 
“GENÇLERE ÖNEM VERİYORUM”
Çerkezköyspor’da sıfırdan kadroyu kurmanın zor olacağını belirten Gençer “ Ben Orhan Gençer olarak zoru seven bir teknik adamım. Bu zamana kadar gittiğim takımlarda hiçbir zaman hazır takım almadım. Bu benim şansızlığımdan dolayı kaynaklanıyor. Geçen sene Dikilitaşspor ile mucize yaratıp 13 kişi ile 28 maç yenilmedik. Takım olarak bir ilki başarmıştık. Benim gençlerle, koşan dinamik bir takım yaratma yapım var. Bunu Çerkezköyspor’da da yakalamak istiyorum. Yeter ki oyuncular bizim sahada ne yapmak istediğimizi algılayıp onu uygulasınlar. Biz onun peşindeyiz” ifadelerini kullandı.
 
“TAKIMIN KATILIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK”
Çerkezköy kamuoyunun uzun süredir “Çerkezköyspor lige çıkacak mı? , çıkmayacak mı ?” soru işaretleri ile dolu bir yaz sezonunu geçirdiğini belirten Başkan Ahmet Korkmaz “ Sezon başı kongreye gidip aday çıkmadığı için istifa edeceğimizi söylemiştik. Bizde yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Çerkezköyspor’un fesh olmaması için fedakarlık yapıp lige çıkması için elimizden gelen arayışlara girdik. Şükürler olsun ki Çerkezköyspor’u 2013-2014 sezonunda bal ligine katılımını gerçekleştirdik. Bu konuda gerçekten Çerkezköyspor Başkanı olarak onurlu ve çok mutluyum” diye konuştu.
 
ALİ ERTEM’E TEŞEKKÜR ETTİ
1956 yılında kurulan böyle bir köklü kulübün bu şekilde bu hale gelmesine üzüldüklerini belirten Korkmaz “ Takımın bu hale gelmesi ve içler açısı durumda olması bizleri gerçekten üzüyordu. Ben buradan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e çok teşekkür etmek istiyorum. Takıma nakdi yardım harici  tesis, araç, yemek ve kamp imkanları sağlayan Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. O ihtiyaçlarımız karşılanmasaydı biz kulüp olarak kesinlikle bu sene lige katılamazdık. Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem’e güvenerek bu yola çıktı. Bayramdan sonra Bolu’da gerçekleştireceğimiz kampın masraflarını da kendisi karşılayacaktır. ” dedi.
 
”KATILIM PARASINI DA ÖDEDİK”
Çerkezköyspor’un diğer ihtiyaçlarının da karşılandığını ifade eden Korkmaz “ Katılım payı, teknik ekip ve sporcularımızın ödemeleri ile ilgili kısımlar ile ilgili iki aydır sponsor arayışları devam ediyordu. Dolayısıyla katılım bedeli ve teknik ekip için İstanbul’dan bir firma ile görüşmemiz oldu. Sağ olsunlar katılım bedeli ve teknik ekibin parasını kendileri karşıladılar. Bu destekten ötürü ismini vermek istemeyen iş adamlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
“TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”
Bu yıl ligde mücadele edecek kadroda bulunan oyuncular ile sezon sonuna kadar maç başı ücrette anlaştıklarını belirten Korkmaz “ Yönetim olarak anlaştığımız futbolculara şartların bu şekilde olduğunu ifade ettik. Oyuncu kardeşlerimiz de şartların böyle olduğunu bile bile takıma geldiler. Dolayısıyla sezon boyunca 20 oyuncumuzun maç başı ücretlerini de Çerkezköy ve civarda bulunan iş adamlarımız ile karşılamış olduk. Gerçekten kulüp olarak önemli bir külfet ortadan kalkmış oldu. Taraftarımızdan bu yıl bizleri desteklemelerini ve her maçta dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Kısaca taraftarlarımızın kulübe bu şekilde sahip çıkmalarını istiyoruz. Kulüp olarak sıkıntılarımızın kalan kısımların hepsini hallettik. Cumartesi günü itibariyle de yola çıktık. Çerkezköy için hayırlısı olur. Emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum” dedi.
 
“TEKNİK DİREKTÖRE İNANIYORUZ”
Teknik Direktör Orhan Gençer’in çok tecrübeli bir isim olduğunu belirten Korkmaz “ Takımın başına getirdiğimiz Orhan Gençer çok değerli bir hocamızdır. İyi bir geçmişe sahip olmakla birlikte kalitesi ve deneyimi tartışılmazdır. Yıllardır Fenerbahçe alt yapısında çalışmış, profesyonel lisansa sahip nadir hocalardan birisidir. Yardımcısı Bekir Sevindik ile birlikte 30 yıldır uyumlu bir şekilde çalışıyorlar. Geçen yıl Dikilitaş’da büyük başarı elde ettiler. Biz Çerkezköyspor yönetimi olarak kendilerine inandık. Zor şartlar altında imkansızlıklar dahilinde buraya geleceklerini kendilerine ilettik. Onlarda bunları bile bile bizlerle yola çıktılar. Taşın altına bizde elimizi koyacağız dediler. Kendilerine yapmış oldukları mütevazilik ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 
YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN
Çerkezköyspor’un tecrübeli kaptanı kaleci Muzaffer Kurt, yeni sezonun bütün takımı hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Yeni teknik direktörümüz Orhan Gençer’in takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Ona futbolcular olarak destek olacağız. Takım olarak iyi bir arkadaşlık ortamı kurduk. Yeni sezonun bütün futbolcu kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10