Şentop’tan, MHP’lilere iftar eleştirisi

İftar yemeğini porselen tabakta yiyen MHP’lileri eleştiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, 'Vatandaş karton tabldotta yiyor, onlar porselende. Sanırım MHP’liler Ramazan bilincini tam olarak kavraya

Tekirdağ 31.07.2013 18:29:00 0
Şentop’tan, MHP’lilere iftar eleştirisi
 BİZ İFTAR KONUSUNDA UZMANIZ
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural,  28 Temmuz tarihinde partisinin Tekirdağ il başkanlığı tarafından düzenlediği sokak iftarında bulunmuştu.   Oktay Vural ve protokolün yemeklerini porselen tabakta, vatandaşların ise karton tabaklarda yediği iddia edilmişti.  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop,  MHP vekillerinin ve protokolün porselen tabakta yemek yemesini eleştirerek,  "İftar konusunda Ak Parti olarak biz uzmanız. Yıllardır bu işi yapıyoruz ve vatandaşlarımız ile birlikte aynı sofrada bir ekmeği paylaşıyoruz” dedi.
 
RAMAZAN EŞİTLİK VE BEREKET DEMEKTİR
MHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz gün iftar programı düzenlediğini anımsatan Şentop, “İftar sofrasında protokol olarak oturanlar porselen tabaklarda yemek yiyorlar. Aynı iftara katılan vatandaşlara ise karton tabldot kaplarında yemek yediriyorlar. Bir Ramazan anlayışından bahsediyorum burada. Ramazan eşitlik ve bereket demektir. Burada siz ev sahibi olarak vatandaşları davet ediyorsunuz, kendiniz porselen tabakta yemek yiyorsunuz. Fakat misafirinize karton tabldot kaplarında yemek veriyorsunuz. Sanırım MHP henüz Ramazan bilincini tam olarak anlayamamış" ifadelerini kullandı.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10