CHP’nin Seçimleri Kazanmasını İstemiyorum, Ama…

İl Genel Meclis Üyeleri bu yılki iftar yemeğini yeni açılan Glory Area Cafe Restaurant’ta verdi. İlçe merkezi, belde ve köylerdeki muhtarların bir araya geldiği iftarda kulislerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ç

Çerkezköy 31.07.2013 19:11:00 0
CHP’nin Seçimleri Kazanmasını İstemiyorum, Ama…
 Çerkezköy Haber - İl Genel Meclis Üyeleri düzenledikleri iftar programıyla Çerkezköy Merkez, belde ve köylerde bulanan muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya geldi.
 
İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
Önceki akşam Glory Area Cafe Restaurant’ta düzenlenen iftar programına İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı, M. Zeki Gürcün ve Sami İkizler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar, Pınarça Köyü Muhtarı İlhami Özkan, Karlıköy Muhtarı Sadi Er, Pınarça Köyü ihtiyar heyeti başkanı Özcan Bozkaya ile basın mensupları katıldı.
 
SORULARA CEVAP VERMEKTEN KAÇINDI
Siyasetin ve yaklaşan yerel seçimlerin fazla konuşulmadığı iftar yemeğinde, kulislerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapacağı konuşulan M. Zeki Gürcün, iftar programında basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına cevap vermekten kaçındı. Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek’in şakayla karışık “Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimleri kazanmasını gerçekten istemiyorum. Ama Zeki Gürcün aday olursa ve kazanmaya yakın olursa da başkan olmasını isterim” sözü gülüşmelere neden oldu.
 
37 YILLIK KAYMAKAMIM
Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, programa davet edilmesine rağmen Islah OSB heyeti ile toplantısı olması nedeniyle iftar programına geç katıldı. Kaymakamlar Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı görevinden Mersin Vali Yardımcılığı’na atanan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan Çerkezköy’den ayrılacağı için çok üzgün olduğunu belirterek, “Çerkezköy’de görev yaptığım üç yıllık süre zarfında kurumlarla birlikte istişareli bir şekilde çalıştık. 37 yıldır bu mesleği yürütmekteyim. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“BAŞARILAR DİLEDİLER”
Çerkezköy Kaymakamlığı görevinden Mersin Vali Yardımcılığı’na atanan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ile güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, “Kaymakamımız Ayhan Bayhan’a bundan sonraki görev yerinde başarılar ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından İl Genel Meclis Üyeleri tayini çıkan Kaymakam Bayhan’a plaket takdim ettiler. Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10