Halkımız yürü derse yürürüz

Kızılpınar Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısı dün saat 15.00’da Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında gerçekleştirildi. 2 gündem maddesinin görü

Çerkezköy 2.08.2013 20:11:00 0
Halkımız yürü derse yürürüz
 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Toplantısı dün saat 15.00’da Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

ONLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİK
Ali Kaya Bektaş, Murat Gök ve Yavuz Kütük’ün katılmadığı toplantıda Başkan Korkmaz, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce beldede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ramazan Ayı boyunca vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Korkmaz, “İftarımızı vatandaşımızın sofrasında açtık. Onların sıkıntılarını dinledik” diye konuştu.

SU SIKINTISINI DA GİDERECEĞİZ
Korkmaz, Kızılpınar halkının tek sıkıntısının su olduğunu belirterek “Ziyaretlerimizde kendilerine bu sıkıntının devam eden altyapı çalışmalarından kaynaklandığını ifade ettik. İnşallah en kısa zamanda altyapı çalışmalarını tamamlayıp, bozulan yollarımızı da asfaltlayarak halkımızın sıkıntılarını gidermiş olacağız” dedi.

ÖVÜNÜYORUZ
Ramazan ayında yapılan yardımlarla ilgili de konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Ramazan ayı içerisinde 400’ü Çerkezköy Belediyesi’nden temin edilmek üzere toplam bin 25 koli erzak paketinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığını ifade ederek “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bin 60 koli erzak paketi dağıtmış olmakla övünüyor” dedi. Korkmaz, belde belediye olmalarına rağmen bin 25 koli erzak dağıttıklarını ifade etti.

MEZARLIK VE CAMİLER TEMİZLENDİ
Korkmaz, beldedeki tüm park ve mezarlıklar ile cami çevrelerinin temizlendiğini ve Ramazan Bayramı’na hazırlandığını ifade etti. Salı günü iftar düzenleyeceklerini ifade eden Korkmaz, tüm meclis üyelerini iftara davet etti.

BAYRAMDAN SONRA AÇIKLAYACAĞIZ
Çerkezköy’de siyaset arenasının iyiden iyiye kızıştığına dikkat çeken Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Aday adayları birer birer açıklanmaya başladı. Biz de bayram sonrası yapacağımız açıklamayla siyasete ne şekilde devam edeceğimizi halkımıza duyuracağız. Biz olmayacak duaya amin demeyiz. Ancak halkımız yürü derse yürürüz” diyerek Çerkezköy Belediye Başkanlığı için adaylık sinyali verdi.

2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Kokmaz’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde Satılmış Besdil ve Müzeyyen Besdil’in dilekçesi görüşüldü. 819 ada 1 parsel ve 817 ada 2 parsel içinde bulunan yolun kaldırılmasına ilişkin talep Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’ın ret oyuna karşılık görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi. Toplantının ikinci ve son gündem maddesinde ise Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın 10 yıllığına kiraya verilmesi konusu görüşüldü. Bahse konu gündem maddesi de meclis üyesi Nevzat Teker’in ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

Haber / Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10