Ahmet Günay’dan evinde iftar

Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay önceki gün verdiği iftar yemeğinde partililer ve Kızılpınar’lı hemşerileri ile bir araya geldi.

Çerkezköy 7.08.2013 00:23:00 0
Ahmet Günay’dan evinde iftar
 EVİNDE İFTAR VERDİ
Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’ın önceki gün Kızılpınar Yunus Emre Mahallesi’ndeki Günay apartmanında verdiği iftar yemeğine yaklaşık 600 kişi katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay misafirleri ile yakından ilgilendi.
 
“BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞİYOR”
Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Ramazan ayında zengin fakir gözetilmeksizin aynı sofralarda oruçlar açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. İftar programına katılan protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür eden Günay “Bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi dileyerek bayrama da hep birlikte erişmeyi diliyorum” dedi.
 
AYNI SOFRADA BULUŞTULAR
İftar programında Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, Kızılpınar Ak Parti Belde Başkanı Kamil Yiğit, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Çetin Özhan, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı üyeleri de aynı iftar sofrasında buluştu.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10