Çerkezköy bayrama hazır

Çerkezköy’de vatandaşların Ramazan bayramını huzurlu bir şekilde geçirmeleri için tüm tedbirler alınırken, bu akşam son kez iftar edecek olan Çerkezköylüler, yarın bayram sabahına uyanacak. Ç

Çerkezköy 7.08.2013 00:33:00 0
Çerkezköy bayrama hazır
 Çerkezköy Haber - Çerkezköylülerin huzurlu bir Ramazan bayramı geçirmeleri için tüm tedbirler alındı. Bayram dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından umuma açık yerlerin kontrolü yapılırken, kimlik denetlemeleri de artırılacak.
 
GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK
Bayram tedbirleri kapsamında PTT ve kargo şirketleri aracılığı ile gelen ve gönderilen kolilerden şüpheli görülenler  kontrolden geçirilecek. Hırsızlık olaylarının önlenmesi için devriye hizmetleri artırılarak yürütülecek, otobüs terminali ve tren garında yolcu hareketliliği gözönüne alınarak gerekli tedbirler alınacak.
 
AMBULANSLAR GÖREVE HAZIR BEKLETİLECEK
İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği de koruyucu hekimlik hizmetlerini artırarak yürütecek. Bayram süresince sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için önceden nöbet cetvelleri düzenlenerek nöbetçi personele tebliğ edilecek. Ambulans araçları şoförleriyle birlikte hizmete hazır olacak şekilde planlanarak göreve hazır vaziyette bekletilecek.
 
FİYAT DENETİMLERİ ARTIRILACAK
Çerkezköy Belediyesi de itfaiye teşkilatlarını çalışır halde 24 saat esasına göre hizmet verecek şekilde hazır bulunduracak. Su ve kanalizasyon gibi hizmetlerin aksatılmaması için bakım ve onarımlar önceden tamamlanacak ve meydana gelebilecek arızalara acilen müdahale edecek nöbetçi ekipler, 24 saat esasına göre planlanacak. Karaborsa ve fahiş fiyatla satışların önüne geçilebilmesi için fiyat denetim ve kontrollerine ağırlık verilecek.
 
HAZIR EKİP BULUNDURACAK
TREDAŞ İşletme Müdürlüğü tarafından da elektrik dağıtım sisteminde meydana gelebilecek arızalar ve muhtemel elektrik kesilmelerine karşı gerekli tedbirler alınarak hazır ekip bulundurulacak. PTT Müdürlüğü de posta gönderilerinin artışı nedeniyle dağıtımların aksatılmaması, telefon ve telgraf haberleşmeleri de artacağından dolayı bu konuda gerekli tedbirleri alacak.
 
ÇERKEZKÖYLÜLER İLK GÜN BAYRAMLAŞACAK
Ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezindeki bayramlaşma programı Çerkezköy Belediye Meydanı’nda düzenlenecek. 8 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek olan bayramlaşmada 11.00-12.00 saatleri arasında Çerkezköylüler ve protokol üyeleri bir araya gelerek birbirlerinin bayramını tebrik edecek.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10