Hırsızlardan bayram mesaisi

Bayram ziyaretlerini fırsat bilen hırsıza Çerkezköy polisi göz açtırmadı. Fevzipaşa Mahallesi’nde bir eve giren hırsız ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Mahke

Çerkezköy 13.08.2013 22:10:00 0
Hırsızlardan bayram mesaisi
 Çerkezköy Haber -  Bayram ziyaretlerini fırsat bilen hırsızlar bu bayramda da boş durmadı.
 
BALKONDAN ATLADI
Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Rammar marketin arkasındaki bir evde bayramın 3. günü gece 03.00 sıralarında hırsızlık olayı yaşandı. İddiaya göre, önce kapıdan girmeye çalışan ama yapamayan M.E.D (16) ardından  eline geçirdiği çoraplarla doğalgaz borularına tırmanarak eve girdi. Şüpheli, evden çaldığı bazı ziynet eşyası ve laptopla kaçmaya çalıştı. O sırada eve geldiğinde kapının zorlandığını ve içeriden sesler geldiğini fark eden ev sahibi polise haber verdi.  Ne yapacağını bilemeyen hırsız M.E.D bir odaya eşyaları bırakarak balkondan atlayıp kaçmaya çalıştı.
 
69 SUÇ KAYDI VAR
Şüpheliyi kıskıvrak yakalayan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri M.E.D.’nin İstanbul’dan geldiğini ve daha önce de bunun gibi 69 suç kaydının bulunduğunu belirledi. Bayram sonrası Çerkezköy Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan M.E.D. tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10