Üzerimizdeki yük arttı

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerde önemli bir başarı elde ederek göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretle

Çerkezköy 14.08.2013 23:22:00 0
Üzerimizdeki yük arttı
 HAYIR DUALAR İLE KOLTUĞA OTURDUK
Süleyman Kozuva ve yönetimi dün saat 14.30’da da Çerkezköy Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe ve dernek üyelerinden oluşan heyeti ağırladı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ziyarette yaptığı konuşmada hayır dualar ile koltuğa oturduklarını belirterek “Çok net bir skorla işin başına geldik. Bu durum da bizim üzerimizdeki yükü arttırdı. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Zamanımızın çoğunu burada geçiriyoruz. Hayır duaları ile işin başına geldik. Çerkezköy halkına daha iyi hizmet sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yılbaşına kadar yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yıl ile birlikte bazı şeylerinde rayına oturacağını tahmin ediyorum. Daha ilçemize katacağımız çok şey var” ifadelerini kullandı.
 
ÇTSO’NUN KAPISINI İLK KEZ ÇALIYORUZ
Çerkezköy Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe de 2009 yılından bu yana ilçede faaliyet gösterdiklerini ifade etti. ÇTSO’nun kapısını ilk kez çaldıklarını söyleyen Kozuva “Koltuğu hak ettiniz. 2,5 yıldır Çerkezköy’de faaliyet göstermemize rağmen hiçbir zaman buraya ziyarette bulunmadık. Bunun sebebi de sizden önceki yönetimin bizim düzenlediğimiz hiçbir programa katılmamaları, bir kere de olsa kapımızı çalmamaları. Sizin bu koltuğu doldurduğunuzu bildiğimiz ve desteğinizi her zaman yanımızda hissettiğimiz için şuan yanınızdayız. Biz bir dergâhız. İbadet etmek isteyen herkese kapımız açık. Mezhep takıntımız yok. İnanan herkesi yanımızda görmek isteriz” dedi. 2 yıldır inşaat halinde olan bir yerde hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Boztepe yeni binanın tamamının biran önce hizmete girmesini temenni etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10