Akgün de aday adaylığını açıkladı

Kapaklı’da Veysel Güven’in ardından Zafer Akgün de CHP’den Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Kapaklı 16.08.2013 08:43:00 0
Akgün de aday adaylığını açıkladı
 2 EYLÜL’E KADAR UZATILDI
Akgün’ün aday adaylığı dolayısıyla önceki akşam CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kapaklı CHP ilçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP İl Genel Meclis üyesi Sami İkizler, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Yılancı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe Başkanı Kenan Seçkin, partileri tarafından aday adaylığı süresinin 2 Eylül tarihine kadar uzatıldığını anımsatarak “Aday adaylığını açıklayan Veysel Güven ve Zafer Akgün’e başarılar diliyorum” dedi. 
 
HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Aday Adayı Zafer Akgün de Kapaklı’da yerel yönetimin CHP tarafından kazanılacağını ileri sürdü. Kapaklı belediye başkanlığını mutlaka partiye kazandıracaklarını söyleyen Akgün “Kapaklı’nın partimiz tarafından kazanılması bize Büyükşehir belediye başkanlığını getirecek. Bizler Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktık. Aday adaylığı süreci sonunda aramızdan birine adaylık görevi verilecek. Bu kişinin ben ya da bir başkası olmasının fazla bir önemi yok. Verilen görevin kutsal olduğu bilincindeyiz. Partimizin görevlendirdiği kişiyle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu. 
 
KAPAKLI DAHA FARKLI KONUMA TAŞINACAK
Amaçlarının CHP bayrağını asla inmeyecek şekilde dalgalandırmak olduğunu vurgulayan Akgün, “Kapaklı genç bir ilçemizdir. Yarın daha fazla gelişmesi yönünde çalışmalarımız olacak. Bunu başarabilecek parti CHP’dir. Sergileyeceğimiz çalışmalar sonrasında Kapaklı daha farklı konumlara taşınmış olacak. Parti olarak amacımız hem Kapaklı, hem de büyük şehir belediye başkanlıklarını kazanarak halkımıza en güzel hizmetleri götürmek” dedi. Akgün, bunu yaparken birlik ve beraberliği bozmadan, sevgi ve saygıdan bir şeyler kaybetmeden çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10