Erkekliğe ilk adımlarını attılar

AK Parti Veliköy Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Çetinkaya’nın ikiz çocukları Emirhan ve Oğuzhan erkekliğe ilk adımlarını attı. Emirhan ve Oğuzhan’ın sünnet düğünü Cumartesi günü s

Çerkezköy 18.08.2013 20:27:00 0
Erkekliğe ilk adımlarını attılar
 Çerkezköy Haber – AK Partili Veliköy Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çetinkaya’nın oğulları Emirhan ve Oğuzhan, önceki akşam saat 20.00’da Veliköy İlkokulu bahçesinde düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını attılar. Sünnet düğünü önceki öğle namazını müteakiben Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda mevlidi şerif okutuldu. İkramların yapıldığı mevlidi şerif programında Kuranı Kerim tilavet edildi. 
 
SÜNNET  DÜĞÜNÜ  COŞKULUYDU
Emirhan ve Oğuzhan Çetinkaya kardeşlerin sünnet  programı,  saat 20.00’da sünnet düğünü ile devam etti. Veliköy İlkokulu bahçesinde yapılan düğüne davul zurna eşliğinde gelen Emirhan ve Oğuzhan  Çetinkaya erkekliğe adım atmanın mutluluğunu yaşadı. Ramazan-Esra Çetinkaya çifti düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenirken, sünnet düğününe katılanlar davul zurna eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10