“Çerkezköy’de fark yaratacaklar”

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerde başkanlığa seçilen Süleyman Kozuva ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün de Favori LLC Şirketi CEO’su Mahmut Bayramıçlılar

Çerkezköy 19.08.2013 20:52:00 0
“Çerkezköy’de fark yaratacaklar”
 CİDDİ BİR FARKLA YÖNETİME GELDİ
Süleuman Kozuva ilk olarak Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan’ı ağırladı. Arslan, Süleyman Kozuva’nın başarılı bir iş adamı olduğunu ifade ederek “Süleyman Kozuva, iş hayatında gösterdiği başarıyı seçimlerde de göstererek ekibi ile birlikte 10-0 gibi ciddi bir farkla yönetime gelmesini bildi” dedi.
 
DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAK
Yeni yönetim ile ÇTSO’nun olumsuzlukları arkasında bıraktığını söyleyen Ayhan Arslan, “ÇTSO yeni bir yüze ve taze kana kavuştu. Kozuva’nın iş hayatındaki deneyimleri ÇTSO için büyük avantaj. Kozuva önderliği Çerkezköy’ü ticaret ve sanayi alanında çok daha iyi yerlere taşıyacak” diye konuştu.
 
ZAFERİN MİMARI EKİP ARKADAŞLARIMIZDIR
Süleyman Kozuva da ziyarette yaptığı konuşmada, “ÇTSO seçimlerinde kazanılan zaferin mimarı, seçim sürecinde beraber çalıştığımız ekiptir. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalıştık. Seçimlerde kazanılan zafer, ortak bir çalışmanın ürünüdür. Ekip arkadaşlarımızın yanı sıra, ÇTSO üyelerinin teveccühü neticesinde seçimlerde başarılı olduk” dedi.
 
BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYORUM
Favori LLC Şirketi CEO’su Mahmut Bayramıçlılar da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Yeni yönetimin başarılı olacağına inandığını söyleyen Bayramıçlılar, “ÇTSO Yönetimi’nin,  bölge için fark yaratacak işler yapacağına canı gönülden inanıyorum. Kendilerinden beklenen bir başarı elde ederek göreve geldiler. Bu başarıları, Çerkezköy için fark yaratacak işler yapacaklarının kanıtıdır. Bu süreci bir dosttan ziyade bir ticaret adamı gözüyle yorumluyorum” şeklinde konuştu.
 
AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET VERMEK
Süleyman Kozuva da ziyarette yaptığı konuşmada  “Seçim sürecinde ve seçim sonrasında verdikleri desteklerden ötürü ÇTSO üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışarak, odayı hak ettiği konuma getirmeyi ve üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10