78 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Altınyıldız Fabrikası bu yıl 14.’sü düzenlenen sünnet şöleni kapsamında 78 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklar için önceki gün düzenlenen sünnet şöleninde konuşan Altınyıldız Y

Çerkezköy 25.08.2013 17:48:00 0
78 çocuk erkekliğe ilk adımını attı
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Altınyıldız fabrikası bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği snnet şöleni kapsamında 78 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasına vesile oldu.
 
BU YIL 14.’SÜ DÜZENLENİYOR
Önceki gün 10.00-14.00 saatleri arasında Altınyıldız Fabrikası tesislerinde gerçekleştirilen sünnet şölenine Altınyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çaputlu, Yönetim Kurulu Üyesi Lerzan Boyner, çeşitli kademelerde bulunan personeller, sünnet çocukları ile yakınları katıldı.
 
ANLAŞMA SAĞLANDI
Şenlikte konuşan Altınyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çaputlu, Boyner ailesi olarak büyük bir heyecan içerisinde olduklarını söyledi. Çaputlu “Dün akşam itibariyle şirketimizin kurumsal anlaşması yapıldı. Grev yapan işçilerimiz sabah saatlerinden itibaren işlerinin başında oldular. Mutlu bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
 
İKİ YILDA BİR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Çaputlu, Boyner grubunun en önemli temasının ve varlığının insan olduğunu ifade ederek “1986 yılından itibaren iki yılda bir sünnet şöleni gerçekleştiriyoruz. Bugün ise 68’i Çerkezköy’den 10’u da İstanbul’dan olmak üzere toplam 78 çocuğumuzun eğlencesini gerçekleştiriyoruz. 1986 yılından itibaren ise bin 400 çocuğumuzun erkekliğe adım atmasına vesile olduk. Bugün bunun keyfini yaşıyoruz” dedi. 
 
HEDİYE VERİLDİ
Yönetim Kurulu Üyesi Lerzan Boyner, yöneticiler ve sünnet çocukları ile toplu fotoğraf çektiren Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çaputlu, sünnet olan çocuklara Altınyıldız logolu altın ve çeşitli hediyeler dağıttı. Palyaço, animasyon gösterileri, mangal partisi ve canlı müziğin de olduğu sünnet şöleninde sünnet olan çocukların aileleri ve fabrika çalışanları doyasıya eğlendi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10