Çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yapacağız

26 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 25.08.2013 17:51:00 0
Çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yapacağız
 ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER
Önceki gün de 75. Yıl Ortaokulu Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı ve Okul Aile Birliği yetkilisi Yasemin Öngün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Arıcı ve Öngün, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Başkan Yardımcısı Mahmet Danyeli tarafından karşılandı.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette konuşan 75. Yıl Ortaokulu Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı; “Çok güzel bir seçim süreci geçirerek göreve başladınız. İnşallah görevde bulunduğunuz süre de, tıpkı seçim dönemi gibi güzel geçer. Bizler başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.
 
BAŞARILI PROJELERLE ADIMIZI DUYURACAĞIZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ÇTSO Yönetimi olarak eğitime önem verdiklerini ifade ederek  “Gerek Yönetim Kurulumuz gerekse Meslek Komitelerimiz olarak, geleceğimizin garantisi olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmak için çabalıyoruz. 8.Meslek Komitemizin eğitim alanıyla ilgili diğer odalara da öncülük yapabilecek nitelikte çalışmaları var” dedi. Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılı projelerle adlarını duyuracaklarını söyledi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10