Kuran kursları sona erdi

Çerkezköy, Kapaklı, belde ve köylerde 24 Ağustos Pazartesi günü başlayan Kuran Kursları 23 Ağustos Cuma günü sona erdi.

Çerkezköy 26.08.2013 22:16:00 0
Kuran kursları sona erdi
 KURSLARA İLGİ ARTIYOR
9 haftalık kuran eğitiminin bu yıl sona erdiğini ve gelecek yıl okulların kapanmasıyla tekrar başlayacağını belirten Hacı Fahri Zümbül Camii imam hatibi Abdullah Karacan, kurs süresince öğrencilerin öğrendiklerini tekrar edip harcadıkları emeklerinin boşa gitmemesi adına faydalı olacağını belirtti. Kuran kurslarında güzel eğitimler verildiğini belirten Karacan “ Elif be’den başlayan yada geçen yıl kurana geçmiş öğrencilerle beraber kurs boyunca verimli ve etkili eğitimle maksimum düzeyde başarı sağladık. Her geçen yıl öğrencilerimiz kurslara rağbet gösteriyorlar. Bu da beni çok mutlu ediyor” dedi.
 
AYNI PERFORMANSTA DEVAM ETTİ
Karacan, bu rağbetin iyileşen kurs ortamının, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen ücretsiz materyallerin ve öğrencinin ilgisini çeken projeksiyon yöntemi derslerin işlenişi sosyal aktivitelerin fazlalığının, cemaatin öğrencilere hediye almasının etkili olduğunu ifade ederek “2013 yılı yaz kuran kursunda bu yıl toplam 205 öğrenciye eğitim öğretim verdik. Benimle birlikte camii müezzin kayyımı İsmail Bütün ve 2 bayan öğreticiyle eğitim verildi. Kursumuz son zamanlara kadar aynı performansta devam etti” diye konuştu. 
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Karacan “Bütün kursiyer ailelerine ve kursiyerlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin devam eden okul eğitimlerin de sağlıklı, başarılı ve verimli bir yıl geçirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10