Engellilerden Ertem’e Karadeniz teşekkürü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e Karadeniz gezisinde kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayÄ?

Çerkezköy 27.08.2013 22:14:00 0
Engellilerden Ertem’e Karadeniz teşekkürü
 Çerkezköy Haber – 5 gece 6 gün süren Karadeniz gezisinden dönen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
HAYAL BİLE EDİLEMEZDİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile dernek üyeleri dün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret ederek Karadeniz gezisine maddi destek sağladığı için teşekkür etti. Çetinkaya, unutulmaz bir Karadeniz gezisi geçirdiklerini ifade ederek “Daha düne kadar evlerinden dışarı çıkamayan engelli kardeşlerimizin bu geziye katılması hayal bile edilemezdi. Yaşadığımız mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem’e desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
 
GEZİYİ ANLATTI
Geziden herkesin memnun şekilde döndüğünü belirten Çetinkaya “14 Ağustos Çarşamba günü Rize İkizdere’deki Ridos Thermal Hotel’e gittik. Gezimizin ikinci gününde ise ‘Engellilerin Erişebilirliği’ konulu seminere katıldık. Karadeniz gezisinin 3’üncü gününde Sümela Manastırı’nı ziyaret ettik. Karadeniz Turu kapsamında 4’üncü gün ise Rize Ziraat Botanik Bahçesi’ni ve Rize Bezi Atölyesi’ni ziyaret ederek, Ayder Yaylası’na çıktık. Boğa Güreş Alanı ve Gelintülü Şelalesi’ni gezdik. Gezinin 5’inci günü ise yurt dışına çıkarak Batum’a geçtik. Batum’da şehir merkezi, Gonio Apsaros Kalesi, Batum Müzesi’ni ziyaret ettik. 6’ncı gün ise otelimizden ayrılarak Çerkezköy’e geldik” dedi.
 
“GAP’I GEZMEK İSTİYORUZ”
Karadeniz gezisinde sokakta engelli vatandaşlar görmediklerini belirten Çetinkaya “Doğu Karadeniz ve Batum’da yapmış olduğumuz gezilerde sokaklarda engelli vatandaşlarımızı ve bir tek tekerlekli sandalye görmedik. Yolların, kaldırımların ve binaların engellilerin erişimine uygun olmaması oradaki kardeşlerimizi evlerine hapsetmiş” diye konuştu. Gezilerde destek sağlayan Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür eden üyelerin gelecek yıl da Şanlıurfa’ya gitmek istediklerini belirten Çetinkaya “Çerkezköy Belediyesi öncülüğünde Şanlıurfa’ya bir gezi yapılmasını istiyoruz. Burada bulunan dernek üyeleri bizleri oraya davet ettiler. Şanlıurfa gezimizde GAP’ı gezmek istiyoruz” diye konuştu.
 
“İNŞALLAH EĞLENMİŞSİNİZDİR”
Engellilerin hepsinden teker teker hediyeler alan ve çok mutlu olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Ziyarette yaşadığınız mutluluk gözlerinizden okunuyor. İnşallah eğlenmişsinizdir. Bizler Çerkezköy Belediyesi olarak sizlerin hayatını kolaylaştırmak için ellerimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her zamanda sizlerin yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10