Gürcün de resmi başvurusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Çerkezköy 27.08.2013 22:24:00 0
Gürcün de resmi başvurusunu yaptı
 BAŞARILAR DİLEDİ
Dün saat 19.00’da parti binası önünde düzenlenen programda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan “Bölgemizde ve ülkemizde Cumhuriyet Halk Partisi’ne daha çok ihtiyaç olduğu dönemden geçiyoruz. Tabandan gelen bu talep, önce Belediye sonra da genel seçimde CHP’yi iktidar yapacaktır. Daha önce Belediye Başkan aday adaylığı için Metin Dönmez, Aktaş Güler, Ensar Sivri resmi başvuruda bulunmuştu. Bugün de İl Genel Meclis üyeliği yapan Zeki Gürcün aday adaylığını açıklayacak. Zeki Gürcün yıllardır partimizin değişik kademelerinde görev yapıyor. Bu vesile ile kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 
“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Zeki Gürcün de “İnanıyorum ki aramızdan çıkacak tek adayla birlikte el ele, gönül gönüle, biz bize, yan yana Çerkezköy ve CHP için bütün gücümüzle çalışacağız. Buna gönülden inanıyorum” dedi. Bugüne kadar Çerkezköy hizmet etmiş olan, taş üstüne taş koyan tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine, çalışanlarına teşekkür eden Gürcün “Hepsi Çerkezköy’e değer kattılar. Çerkezköy’ü Çerkezköy yapan, sanayiyi getiren, bizim burada olmamıza vesile olan, Çerkezköy’ün alt yapı ve suyunu yapan, Çerkezköy’e belediye hizmet binasını kazandıran rahmetli Hikmet Uğraş’ı minnetle ve şükranla anıyorum” dedi.
 
20 YILDIR CHP’DEYİM  
1994 yılında aktif siyasete katıldığını anımsatan Gürcün “Cumhuriyet Halk Partisi’nin  çeşitli kademelerinde üye ve delege olarak, belediye başkan adayı olarak, il genel meclis üyesi olarak temsil ettim. Çerkezköy’deki 33 yıllık dönem zarfında hiçbir zaman para kazanmak için uğraşmadım. Meslek dışında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım. 13 gün sonra Ulu Çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90.yıl dönümünü kutlayacağız. Ulu önder Atatürk’ün kurmuş olduğu partinin 90 yıllık döneminin 20 yılında çeşitli kademelerde görevde bulundum. Gururlu ve mutluyum. İyi ki çalıştım, iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin içindeyim ve iyi ki sizler de varsınız” ifadesini kullandı.
 
“MARKA YAPACAĞIZ”
Beş yıldır Çerkezköy’ü Tekirdağ’da İl Genel Meclis üyesi olarak temsil ettiğini belirten Gürcün “5 yıldır Çerkezköy’ün beldeleri ve köylerinin sorunları ile ilgileniyorum. En ince ayrıntıları ile bölgenin sorunlarına hakim birisiyim. Çerkezköy büyüyor ve göç alıyor. Bu hızlı büyüme sonuncunda büyük sorunlar oluşuyor. Ben bu sorunları biliyorum. Ekibim, birikimim ve projelerim var. Bunları çözmek için de çok iddialıyım. Tekirdağ’daki siyasetçileri, bürokrasiyi tanıdım ve büyük işler yaptım. İleride çok uyumlu çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. Çerkezköy’ü marka kent yapmak için çalışacağız. Belediye’yi sosyal demokrat ve belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz” dedi.
 
“BU BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ”
Hizmetin odağına insanı koyacaklarını söyleyen Gürcün “Büyükşehir yasası ile birlikte Kızılpınar ve Veliköy Çerkezköy’e bağlandı. Onların da Çerkezköy’den farkları olmayacak. Çerkezköy’e ne hizmet gelecekse onlar da faydalanacaklar. Kısacası tecrübeliyim, birikimliyim, istekliyim, vizyon ve hedefim var. İşte bu nedenle aday adayı oluyorum. Ben Zeki Gürcün olarak Çerkezköy’ü yönetmeye talibim. Birlikte omuz omuza ve destek olarak 31 Mart sabahı Çerkezköy belediyesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracağız” dedi. Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları Zeki GürcünMetin Dönmez, Aktaş Güler, Ensar Sivri, Cevdet Aydemir, Subaykan Pandar,Vahap Akay,  İlçe Başkanı Saim Özkan ellerini havaya kaldırarak birlik beraberlik mesajı verdi.
 
TÜM ADAY ADAYLARI KATILDI
Programa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler, CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Civan, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Albayrak, İlçe ve Belde teşkilatı üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları Metin Dönmez, Aktaş Güler, Ensar Sivri, Cevdet Aydemir, Subaykan Pandar, Vahap Akay ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10