Hem gönlümüz, hem kapımız açık

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya dün Vali Yardımcısı Mustafa Işık ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Çorlu 29.08.2013 15:39:00 0
Hem gönlümüz, hem kapımız açık
Çerkezköy Haber - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya dün Vali Yardımcısı Mustafa Işık ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
 
GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEKSİNİZ
Yerlikaya ve beraberindekiler, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcısı Ersan Peyamisafa, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Serkan Ercili, İbrahim Gönül, Cevat Sevim,  Hüseyin Ersoy ve Fatih Keskin tarafından karşılandı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bu yıl oda seçimlerinin yapıldığını anımsatarak “Meclis, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanları belli oldu. Göreve yeni gelen arkadaşlarımız bizleri ziyarete geldiler ve heyecanlarını paylaştılar. Kendilerini kutluyorum ve başarılı işlere imza atacaklarına inanıyorum. Geçmişte hizmet veren Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları ve üyelerini de saygıyla anıyorum. Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası gibi  bir kurumda üstlenmiş olduğunuz görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Bizlerin sizlere hem gönlü, hem de kapılarımız daima sonuna kadar açık olacaktır" dedi.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla sizleri yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızı izliyoruz.  Sizlerin yeni hizmet dönemimizde bizlere destek vereceğinize gönülden inanıyoruz. İlçemizle ilgili, organize sanayi bölgelerimizle ilgili çok çalışıyorsunuz ve zaman harcıyorsunuz. Bizler bu emeklerinizi görüyoruz. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte sizlerinde desteğiyle ilimize ve bölgemize faydalı hizmetler kazandıracağız. Odamız olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10