İki otomobil çarpıştı; 1 yaralı

Atatürk Caddesi ile Güveniş Caddesi kesişimi iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alın

Çerkezköy 29.08.2013 15:40:00 0
İki otomobil çarpıştı; 1 yaralı
Çerkezköy Haber - Atatürk Caddesi ile Güveniş Caddesi kesişimi iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
SOLDAN ÇARPTI
Kaza Narin kavşağında meydana geldi. İddiaya Atatürk Caddesi’nden seyir halinde olan Şuhayip Apaydın’ın kullandığı 59 PE 226 plakalı araç ile Güveniş Caddesi’nden seyir halinde olan Yücel Çakmak’ın kullandığı 59 TK 528 plakalı aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi. Yücel Çakmak’ın kullandığı araç Şuhayip Apaydın’ın kullandığı araca sol taraftan çarptı. 
 
KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
Kazada  Şuhayip Apaydın’ın annesi Cemile Apaydın yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralı Cemile Apaydın’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Özel Optimed Hastanesine kaldırılan Cemile Apaydın’ın hastanedeki tedavisinin ardından hayati tehlikesinin olmadığı, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10