Kaldırımlar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi, ilçedeki kaldırım ve yol onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 29.08.2013 15:41:00 0
Kaldırımlar yenileniyor
Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediyesi, ilçedeki kaldırım ve yol onarım çalışmalarını sürdürüyor.
 
YOL ONARIM VE KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Sokak başlarında tekerlekli sandalye veya çocuk arabası kullanımı için projesine uygun olarak maksimum yüzde 8 eğimli rampa yapılıyor. İnönü Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve Volkan Caddesi. İsmet paşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Levent Caddesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 25.Sokak, 49.Sokak, 46.Sokak, 62.Sokak, 45.Sokak, 50.Sokak, 43.Sokak, 48.Sokak, 47.Sokak, 30.Sokak, 77.Sokak, 38.Sokak’ta kaldırım yenileme çalışması yapılacak” dedi. 
 
DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK
Mahallemiz ve İnönü Mahallesi’nde bulunan mevcut kaldırımları yenilediklerini ifade eden Mandalı “Yapılacak olan yeni kaldırımlar daha modern bir görünüme sahip olacak. Kaldırımlarımızda engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği alanlar yer alacak. Belediye olarak modern yaşam alanları oluşturmak adına yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarım, her şeyin en güzelini hak ediyor’’ dedi.
 
MALZEMELER STANDARTLARA UYGUN
Kaldırım yapımında görme engelli kılavuz ve uyarıcı yüzey taşları, beton parke taşları, andezit bordür,beton bordür) malzemelerin TSE standartlarına uygun  olduğunu ifade eden Mandalı “40x40x6 cm batlarında karayolu sarısı renkte hissedilebilir yüzey taşları (kılavuz taşı ve uyarıcı yüzey taşı) ile döşeme kaplaması yapılıyor’’ dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10