Zabıta dilencilere göz açtırmıyor

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri dilenmek için kendi çocuklarını kullanmaktan çekinmeyen dilencilere göz açtırmıyor.

Çerkezköy 30.08.2013 01:35:00 0
Zabıta dilencilere göz açtırmıyor
 VATANDAŞIN HEM DUYGULARINI HEM PARALARINI SÖMÜRÜYORLAR
Son zamanlarda dilenmek için kendi öz çocuklarını dahi kullanmaktan çekinmeyen ve insanların duygularını istismar eden sahtekârların sayısı iyice arttı. Özellikle Atatürk Caddesi gibi işlek yerleri mesken tutan dilenciler, insanların hem duygularını hem paralarını sömürmeye devam ediyor. İhbar üzerine konuyla ilgili çalışma yapan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çocukları ile birlikte dilenirken yakaladığı iki dilenci kadını yakaladı.
 
BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BULUNMALI
Kavurucu sıcaklara aldırmadan para toplayan dilencilerin ısrarlı hareketleri kimi zaman vatandaşları da zor durumda bırakıyor. Atatürk Caddesi Halk Bankası önünü mesken tutan ve öz çocuğunu astım hastası gibi göstererek insanların duygularını istismar eden Nefise K.  ile yine kendi öz çocuğu ile dilenirken yakalanan Azime K.’nin üzerlerinden çıkan paralara el konulurken, haklarında gerekli cezai işlemler uygulandı. Vatandaşlar, konuya bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10