Adliye Ekim’de yeni binasına taşınacak

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, adli yılın başlaması nedeni ile dün Çerkezköy Cumhuriyet başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve Çerkezköy Cumhuriyet Savcılarını ziyaret etti.

Çerkezköy 4.09.2013 01:40:00 0
Adliye Ekim’de yeni binasına taşınacak
 İLK ZİYARET CUMHURİYET BAŞSAVCISI YILMAZ’A
Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Yönetim kurulu üyeleri yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Çerkezköy Adliyesinde görev yapan savcıları ziyaret etti. İlk ziyareti Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz’a gerçekleştiren Ak Parti heyeti adli yılın hayırlı olması dileklerinde bulundu.  Yapılan ziyaret nedeni ile Ak Parti heyetine teşekkür eden Yılmaz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.
 
MOBİLYA VE MEFRUŞATLARI ALINDI
Yeni adliye binası ile ilgili de konuşan Yılmaz, Kasım ayı içerisinde yeni binaya taşınmış olacaklarını belirterek “İşi yürüten firma Eylül ayı sonunda binanın teslimini yapmış olacak. Mobilya ve mefruşatları alındı. Bir aksilik olmazsa Kasım ayı içerisinde yeni binamıza taşınmış olacağız. Ümit ediyorum ki bundan sonraki görüşmemiz modern ve teknolojinin imkânlarından faydalanarak farklı bir sistemle hizmete açacağımız yeni binamızda gerçekleşir” dedi. 
 
CUMHURİYET SAVCILARINI DA ZİYARET ETTİLER
Ak Parti heyeti daha sonra 17 Ağustos’ta ilk görev yeri olan Çerkezköy’de göreve başlayan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar’ı da ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Savcı Konar, ziyaret nedeni ile memnuniyetini ifade ederek Ak Parti teşkilatına teşekkür etti. Daha sonra Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu ve Çiğdem Arslanmirza’yı da ziyaret eden Ak Parti heyeti, Mehmet Emin Erdoğdu ile bir süre sohbet etti. Savcı Mehmet Emin Erdoğdu ilk görevine 2011 yılında Çerkezköy’de başladığını belirtti. Erdoğdu, “Çerkezköy ilk görev yerim. Büyük bir ilçede görev yapmak adli yönden birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Çerkezköy’de var olan birçok imkânı başka yerlerde bulamayabilirsiniz. Dönem arkadaşlarımızla konuştuğumuzda bizim daha şanslı olduğumuz görülüyor” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10