“Çerkezköy’e kalıcı bir bina kazandırmak istiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve partililer ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 4.09.2013 02:59:00 0
“Çerkezköy’e kalıcı bir bina kazandırmak istiyoruz”
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dün saat 17.00’da hükümet konağına gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer Kaymakam Metin Kubilay’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 
YAPILMASI GEREKEN ÇOK ŞEY VAR
Çerkezköy’ün nüfusunun hızla arttığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer “Sanayisi ve nüfusu ile çok güzel bir ilçemiz olan Çerkezköy’e hoş geldiniz. Sizlerin hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Nüfusun hızla artması ile birlikte Çerkezköy’e yapılması gereken çok şeyler var. Yeni görevinizde hayırlı olsun” dedi.
 
“HÜKÜMET KONAĞI İHTİYACI VAR”
Çerkezköy’deki hükümet konağının yaşanan sel felaketlerinde büyük zarar gördüğünü ifade eden Yüceer “Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaşanan sel felaketinde hükümet konağımız çok büyük zarar görmüştü. Ben de bu sel felaketinde evimde mahsur kalmıştım. Yaşanan yoğun yağmurlarda dere ıslah edilmediği vakit Istıranca dağlarından gelen su kitlesi Çerkezköy Hükümet konağına zarar veriyor. Çerkezköy’ün bir hükümet konağına ihtiyacı var. Çerkezköy büyüyen bir yer ve fiziki şartlarında iyi olması gerekiyor” diye konuştu.
 
“ÇALIŞMAK GEREKİYOR”
Çerkezköy’ü görev yaptığı 15 günlük süre zarfında tanımaya çalıştığını belirten Kaymakam Metin Kubilay da “Birinci sınıf bir ilçeye geldiğim için mutluyum. Sanayi ilçesi de olan Çerkezköy’de bütün kurumlarla birlikte istişareli bir şekilde çalışarak ihtiyaç olan hizmetleri kazandırmak istiyoruz” diyerek ziyaretinden dolayı Yüceer’e teşekkür etti.
 
 “KALICI BİR BİNA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
Hükümet konağı ile ilgili çalışmalar yapılacağını belirten Kaymakam Kubilay “Yapılması planlanan hükümet konağı ile ilgili yer arayışındayız. Onunla ilgili hep birlikte çalışarak kalıcı bir binayı Çerkezköy’e kazandırmak istiyoruz” dedi.    
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10