Pandar’dan ilk ziyaret Sakatlar Derneği’ne

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan diş hekimi Subaykan Pandar, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Çerkezköy 5.09.2013 00:21:00 0
Pandar’dan ilk ziyaret Sakatlar Derneği’ne
 İLK ZİYARET ENGELLİLERE
İlk ziyaretini dün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne gerçekleştiren Subaykan Pandar, yönetim kurulu üyeleri Meral Dağaşan, Şengül Civan, Ayten Civan ve Hülya Metin ile görüştü. Engellilerin önemsediğini ve bu nedenle ilk ziyaretini Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne yaptığını söyleyen Pandar, “Engellilerin yaşamının ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ailelerinin nasıl sıkıntıları yaşadıklarını ve nasıl fedakarlıklarda bulunduklarını biliyorum” dedi.
 
SİZİN DE TEMSİL EDİLMENİZİ İSTİYORUM
Çerkezköy Belediye Meclisi’nde de bir engelli vatandaşın ya da engellileri temsilen bir kişinin yer almasını istediğini söyleyen Subaykan Pandar, “Siz aranızdan sizi en iyi temsil edecek kişiyi seçersiniz. Sizi temsil edecek bir kişinin mecliste yer almasını istiyorum. Ben aday gösterilmezsem de sizi temsilen mecliste bir kişinin yer alması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
 
SORUNLARI DİNLEDİ
Pandar, daha sonra Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek okulun durumu ve sorunları konusunda bilgiler aldı. Pandar’a bilgi veren okul müdürü Rızvan Öztürk, zihinsel engelli öğretmeni sıkıntısını dile getirdi.
 
İLK MUHTARINI ZİYARET ETTİ
Pandar, dünkü ziyaretlerini yaklaşık 25 yıl önce Çerkezköy’e geldiğinde ilk muhtarı olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar ile sürdürdü. Pandar, muhtar Dumanlar’ın kendisi için aynı bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Seçim sürecinin hareketlendiğini ifade eden Türkiye Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Dumanlar da, Pandar’a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek “Çerkezköy için kim hayırlı ise o kazansın” temennisinde bulundu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10