Kaymakam Kuzulu muhtarları ağırladı

Kapaklı’da geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, dün de Kapaklı’daki mahalle muhtarları ve Kapaklı’ya bağlanan köylerin muhtarla

Kapaklı 6.09.2013 00:05:00 0
Kaymakam Kuzulu muhtarları ağırladı
 İLK ZİYARET MAHALLE MUHTARLARINDAN
Dün saat 14.00’da da Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz, Atatürk Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Yüksel Öztürk ve İnönü Mahallesi Muhtarı Sebahattin Mandalı Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ziyarette yaptığı konuşmada “Bugün Kapaklı’da bulunan beş muhtarımız ile birlikte sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yeni ilçe olan Kapaklımıza hoş geldiniz. İnşallah iştişareli bir şekilde muhtar arkadaşlarımızla birlikte Kapaklı’ya güzel şeyler katarız” ifadelerini kullandı.
 
25 BİN NÜFUSUMUZ VAR
Dilsiz, Kapaklı’nın en kalabalık mahallesine sahip olduğunu ifade ederek “Trakya’nın en büyük mahallesi olduğumuz için işimiz zor. Şuan 25 bin nüfusumuz bulunuyor. Kapaklı’da  Türkiye’nin 81 ilinden göç eden insanlarımız bulunuyor. Bu mesleğe de rahmetli babamın sayesinde girdim. 1989 yılında Kapaklı’nın belde olduğu dönemde babam adaylığını koymuştu.  25 yıl boyunca Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığını yaptı. 2010 yılında vefat ettikten sonra 2011 yılında yapılan ara seçimle muhtar oldum” dedi.
 
GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da ziyaret dolayısıyla mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Kapaklı’nın çok göç alan bir bölge olduğuna dikkat çeken Kuzulu “Buna istinaden alınan göçle birlikte büyüyen Kapaklımıza neler katabiliriz düşüncesinde olmayız. Kısa bir zaman içinde hizmet vereceğimiz kamu kurumlarını Kapaklı’ya kazandıracağız. İlçemizde bulunan vatandaşlarımızın sıkıntılarınızı bizlere iletirseniz sevinirim. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.
 
KAPAKLI’NIN GENEL DURUMU GÖRÜŞÜLDÜ
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ziyarette ilçe muhtarları ile birlikte Kapaklı’nın genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlar Kapaklı’nın artan nüfusunun üstündeki en önemli etkenin sanayinin geniş olması ve iş olanaklarının fazla olması olarak ifade ettiler.
 
BAŞARILAR DİLEDİLER
Saat 15.00’da da Pınarça Köyü Muhtarı İlhami Özkan, Karlıköy muhtarı Sadi Er, Yanıkağıl köyü muhtarı Yücel Başaran, Uzunhacı köyü muhtarı Keramettin Gürel ve Bahçeağıl köyü muhtarı Halim Çelebi, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ziyaret etti. Ziyarette köy muhtarları Kapaklı’ya atanan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar dilediler.
 
MART’TA TÜZEL KİŞİLİĞİNİZ SONA ERECEK
Köy muhtarlarının ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Kuzulu “Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklımızın yeni mahalleleri oldunuz. Daha önce köy tüzel kişiliğinde faaliyetlerinizi sürdürüyordunuz. Köy tüzel kişiliği mart ayından itibaren sona erecek ve o günden itibaren Kapaklı’nın mahallesi olacaksınız. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atarız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10