Tekirdağ’ın Çerkezköy’e ihtiyacı var

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Vahap Akay, kahvehane ziyaretlerine başladı.

Çerkezköy 9.09.2013 01:37:00 0
Tekirdağ’ın Çerkezköy’e ihtiyacı var
 ARTIK YETER
Akay, ilk olarak önceki akşam saat 18.30’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Özden Kıraathanesi’nde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehane ziyaretinde konuşan partili Cevdet Aydemir, “Yıllardan beri CHP’de mücadele ettik. Yıllardan beri bu mahallemizde bir tane dahi belediye meclis üyemiz yok. Artık yeter” dedi.
 
KİM ADAY OLURSA ONUN PEŞİNDEN KOŞACAĞIM
Aydemir, CHP’de mücadele etmeye başladıkları günden beri çizgisinin şaşmadığını ve asla şaşmayacağını ifade ederek “Hangi arkadaşım aday olursa onun peşinden koşacağım. Hiçbir bedel beklemeden. Bu dönem el birliği ile CHP’nin bayraklarını belediye meydanında sallayacağız. Çerkezköy’de iyi bir karar vereceğinizi kimi seçeceğinizi biliyorum” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay da toplantıda yaptığı konuşmada önlerinde yerel seçim sürecinin olduğunu belirterek “Yerel seçimlere 6 buçuk ay kaldı. CHP bu süreci biraz erken başlattı. Türkiye seçim havasına gşirmemişken CHP seçim atmosferine girdi. Bu sürecin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
ÖNÜMÜZDE 2 YÖNTEM VAR
2 Eylül itibari ile 7 aday adayı olarak beraber yepyeni bir sürece başladıklarını ifade eden Akay “Bu süreç CHP adına Çerkezköy adına hayırlı olacaktır diye düşünüyorum. Bu süreç 30 Mart akşamı CHP’nin yerel iktidarını değiştirecektir. Çerkezköyün kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Bu mücadele içine giren tüm aday adayı arkadaşlarıma bu hizmet yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu. Önümüzdeki hafta genel merkezin aday belirleme yöntemini netleştireceğini ifade eden Vahap Akay “2 türlü yöntemimiz var. Muhtemelen biri kamuoyu anketleri, diğeri sandık.  Kamuoyu anketini önemsiyoruz. Örgütün sesini dinlemek adına sandığı kesinlikle önemsiyoruz, talep ediyoruz. Aday adayılığı sürecinde muhtemelen kamuoyu anketleri olacak. Her süreçte sizlerin desteğini istemek için buraya geldik” dedi. 
 
KAZANAN ÇERKEZKÖY OLACAK
Akay, toplantıda kendisini de tanıtarak 1999’da CHP’de mücadeleye başladığını, 2002 yılında CHP üyesi olduğunu, 2003 yılından beri ilçe sekreterliği, ilçe yönetim kurulu üyeliği, mahalle delegeliği, il delegeliği görevlerinde bulunduğunu, 2011 yılında ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu, milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti. 2014 için belediye başkanlığı hedefi ile yola çıkmaya hazırlandığını söyleyen Akay, “Bu sürecin sonunda kazanan Çerkezköy, kazanan Yıldırım Beyazıt Mahallesi olacaktır. Çerkezköy’de, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki eksiklikleri, hep beraber paylaşarak, sizleri dinleyerek derdimizi anlatarak dertlerinizi dinleyerek gidereceğiz. Bu süreç Çerkezköy adına çok önemlidir.  30 Mart, 5 yıllık yeni bir yönetimin seçimi olacaktır” diye konuştu.
 
HİZMET OLARAK GERİ DÖNECEK
Akay, önlerindeki süreçte CHP’nin ve kendilerinin Çerkezköy için hedefleri olduğunu belirterek “Bizler Yıldırım Beyazıt Mahallemizin hizmet almasından sorunlarına, yeşil alanların artırılmasından kaldırımına, yoluna kadar bu hizmetleri sizleri dinleyerek, güleryüzle insan odaklı anlayışla hizmet etmek istiyoruz. Bu yolun ne kadar meşakatli bir yol olduğunu biliyoruz. Altını çizmemiz gereken birkaç önemli konu var. Bunlardan bir tanesi dürüst ve şeffaf yönetim anlayışıdır. Bugün Çerkezköy’de şeffaflık adına eksiklik vardır. Dolayısıyla 30 Mart akşamı bunların tamamını değiştirerek yeni bir yolda, yepyeni bir bakış açısıyla yola çıkacağız. Umut ediyorum bu yol Çerkezköy’e Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne hizmet olarak geri dönecektir” diye konuştu.
 
BU İHTİYACI GÖRÜYORUZ
Önümüzdeki sürecin diğer seçmlerden çok daha farklı bir durumunun olduğunu ifade eden Akay Tekirdağ’ın artık büyükşehir olduğunu anımsatarak “Ve ilçe belediyesi yetkileri sadece kendine bağımsız bir yapıyla ortaya çıkmıyor. Bugün Çerkezköy’deki seçim Tekirdağ adına önemlidir. Buradaki seçim hizmet alma noktasında Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla beraber değişiklikler göstermektedir. Dolayısıyla seçimlerimizi yaparken, yola çıkarken bunları gözönünde bulundurmamız gerekiyor” dedi. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Çerkezköy Belediyesi’ne ihtiyacı olduğunu söyleyen Akay, “Bu ihtiyacı görüyoruz. Bu hizmeti etmek üzere yola çıkıyoruz. Düzgün arkadaşlarla yollardayız” ifadesini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10