Şoförler Odası başkanlığına talip

2014 yılında yapılacak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimi için hazırlıklar devam ederken, Recep Şahin Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Baş

Çerkezköy 13.09.2013 21:08:00 0
Şoförler Odası başkanlığına talip
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala mevcut başkan Yaşar Kuş’a rakip çıktı.
 
ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı  seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan Recep Şahin yaptığı açıklamada şoförlere hizmet etmek, onların çalışma şartlarını biraz daha iyileştirmek ve sorunlarını azaltabilmek amacıyla aday olduğunu ve bu konuda arkadaşları ve çevresinin de kendisini teşvik etmesiyle adaylığını açıkladığını kaydetti. 
 
“RANT İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN ADAY OLUYORUM”
Çerkezköy’de bulunan ilgili tüm kurumlarla iyi iletişim sağlayarak şoför esnafına yeni imkanlar sunmayı arzu ettiğini ifade eden Şahin “1970 doğumluyum. 2000 yılından itibaren Çerkezköy otogarında vatandaşlarımızı hizmet için esnaflık yapıyorum. Rant için değil, hizmet için aday oluyorum. Esnaf arkadaşlarımızın ricası ve sıkıntısı üzerine bu göreve yönetimdeki arkadaşlarla birlikte talip olduk. En iyi hizmeti yapmak için buradayız” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10