Sivri ziyaretlerine devam ediyor

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. CHP heyetini oda Başkanı Ali Bozdağ karşıladı. Ziyarette, yerel seçim ve Çerkezköy es

Çerkezköy 13.09.2013 21:13:00 0
Sivri ziyaretlerine devam ediyor
 Çerkezköy Haber - CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri, dün saat 10.00’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Ali Bozdağ, ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek misafirlerine teşekkür etti. Çerkezköy halkının, CHP aday adaylarına oldukça sıcak baktığını belirten Ensar Sivri, “Aday adaylarımız ve yönetim kurulumuz arasındaki birlik ve beraberlik, halkımızın CHP’ye sıcak bakmasına neden olmaktadır. İnsanımız CHP’den başka gidilecek bir parti olmadığı bilincine vardı. Bu nedenle halkın bize karşı yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz.” diye konuştu.  
 
ÖĞRENCİ SAYIMIZI FAZLALAŞTIRMALIYIZ
Halkın her kesimini kucaklayan bir siyasi anlayışla sokağa çıktıklarını sözlerine ekleyen Sivri, “Kızılpınar ve Veliköy’ü de kucaklayan bir anlayışla hizmet edeceğiz. Onların sorunlarını, onlar kadar bilen birisiyim. Halkın sorunlarının çözümü noktasında sizlerin değerli fikirlerinden faydalanmayı amaçlıyorum.  Çerkezköy’de 900 üniversite öğrencimiz bulunuyor. Bu sayının fakülteler kurulmasıyla 1500’lere ve daha yukarılara çıkmasını sağlayabiliriz. Bu bizim önceliklerimiz arasında olacak. Edirne’de sanayi olmamasına rağmen üniversite komşu ilimizi ayakta tutmaya yetiyor. Biz onlardan bir adım daha öndeyiz. Çünkü Çerkezköy’de sanayimiz var.” ifadelerini kullandı. 
 
SİVRİ OLUŞUNUZ BİR ARTI
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Sivri ailesinden gelmesi nedeni ile Ensar Sivri’nin şanslı olduğunu ifade etti. Bozdağ, “Görüştüğünüz kişilerden aldığınız heyecan yetmeyebilir. Her gün beş yüz kişi ile görüşüyor olmanız çok fazla bir getiri sağlamayabilir. Çerkezköy’de 75 bin seçmen var. Bu da yüzde bire denk gelir. Bu nedenle daha fazla çalışmanız gerekiyor. Bunları siyaseti sevdiğim için söylüyorum. On yıl ilçe başkanlığı yaptım” dedi.
 
NAKİT SIKINTISI VAR
Ensar Sivri’nin, esnafın sıkıntıları olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Bozdağ, “Esnafın nakit sıkıntısı var. Okulların açılıyor olmasından dolayı bir rahatlık yaşanmaya başlandı. Bu da esnafımıza bir dopping oldu. Çerkezköy, Çorlu ve Lüleburgaz Türkiye’nin en şanslı üç ilçesidir. Bu ilçelere yerleşen insanlar her imkâna sahip olabiliyorlar.  Temenni girdiğiniz yolda başarıya ulaşırsınız.” dileğinde bulundu.
 
KORSAN SERVİS ARAÇLARI VAR
CHP Çerkezköy Belediyesi aday adayı Ensar Sivri öğleden sonraki ziyaretlerine Şöforler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ile devam etti. Yaşar Kuş tarafından karşılanan Sivri,  derneğin sorunlarını dinledi. Sayısı yüze varan korsan aracın olduğunun altını çizen Kuş, “Biz de bazı sorunlar yaşıyoruz. Özellikle servis plakaları nedeni ile hakka riayet edilmemesi konusunda sıkıntılarımız var.  Bir de korsan taşımacılık yapan kişiler var. Bunların sayısı yüz civarında.” diye konuştu.
 
ÇEYREK ALTIN HEDİYE ETTİ
Günün son ziyaretini Güzel Spor Kulübü’ne gerçekleştiren Sivri,  Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Spor kulübü ziyaretine Ensar Sivri’nin eşi Zerrin Sivri de iştirak etti. Zerrin Sivri,  Türkiye Minikler Taekwondo Türkiye 3. sü Meryem Akgün’e gösterdiği başarı nedeni ile çeyrek altın hediye etti.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10