6. Meslek Komitesi toplandı

Oda üyelerine kaliteli ve hızlı hizmet edebilmek adına öncelikli hedeflerinin meslek kuruluşlarını çok daha aktif hale getirmek olduğunu belirten ÇTSO Yönetimi bu yöndeki çalışmalarına tüm hızıy

Çerkezköy 13.09.2013 21:18:00 0
6. Meslek Komitesi toplandı
 Çerkezköy Haber - Ayla Nalcı başkanlığında yapılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi Toplantısı’na, Komite Başkan Yardımcısı Deniz Okutan, Komite Üyeleri Mehmet Aksoy, İsmail Tezcan, Rasim Bilgen ve işyeri sahipleri katıldı.
 
ÇTSO ÜYESİ OLMANIN GETİRDİĞİ AYRICALIĞI FARK ETTİM
Toplantının amacının, sektörel sıkıntıları ve bu sıkıntıların giderilmesine yönelik önerileri dinlemek olduğunu belirten Komite Başkan Yardımcısı Deniz Okutan, “İsteğimiz, ortak sıkıntılara fikir alışverişiyle çözüm bulabilmektir” dedi. Toplantıda söz alan Trakyum Restaurant’ın sahibi Oktay Çiftçi ise 8 yıldır Çerkezköy’de olduğunu ve ÇTSO’nun ilk kez böyle bir toplantıyla sektörü bir araya getirdiğini, bu çerçevede ÇTSO üyesi olmanın getirdiği ayrıcalığı fark ettiğini ifade etti.
 
MESLEKTAŞLARININ İLGİSİZLİĞİNDEN YAKINDI
6. Meslek Grubu’nda yer alan meslektaşlarının ilgisizliğinden yakınan Bayramoğlu Pastanesi sahibi Murat Sağlam ise firmalarda çalıştırılacak nitelikli eleman sıkıntısı çektiklerini dile getirdi. Eğitim eksiği olduğuna dikkat çeken Sağlam, “Eğitimli ve sertifikalı çalışanlara ihtiyaç duyduğumuz için çalışan sıkıntısı doğuyor. Fakat piyasada kalifiye eleman yok” dedi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10