Kayıp boyacının cesedi nehirde bulundu

Edirne’de iki gün önce balık tutmak için evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınmayan Çetin Gürses'in (35) Tunca Nehri'nde cesedi bulundu.

Bölgede Gündem 15.09.2013 23:01:00 0
Kayıp boyacının cesedi nehirde bulundu
 ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMAMIŞTI
Edirne'de boyacılık yapan Çetin Gürses, geçen perşembe evinden balık tutmaya gidiyorum diyerek çıktı. Gece eve gelmemesinden şüphelenen yakınları polise giderek Gürses'i merak ettiklerini söyleyerek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri gidebileceği yerlerde arama yapmasına rağmen Gürses'in izini bulamadı.
 
 
CESEDİN GÜRSES’E AİT OLDUĞU BELİRLENDİ
Önceki akşam Tunca Nehri kenarında balık tutan Cengiz Çizmeciler, nehirde bir ceset olduğunu görerek polis ekiplerine haber verdi. Nehirde akıntıya kapılarak ilerleyen ceset, Edirne Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün botla suya giren ekipleri tarafından kıyıya çıkarıldı. Kayıp başvurularını değerlendiren polis ekipleri, cesedin 2 gündür kendisinden haber alınamayan Çetin Gürses'e ait olduğunu belirledi.
 
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Nehirde gördüğünü önce cansız mankene benzettiğini ifade eden Cengiz Çizmeciler, “Nehirde yüzen bir şeyler gördüm. İlk olarak cansız manken sandım. Karar veremedik ama sonradan insan bedeni olduğunu anladım. Hemen polise ekiplerine haber verdim” dedi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Gürses'in cesedi, otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Gürses'in balık tutarken nehre düştüğü ve boğulduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10