5 GÜN SONRA BU HALDE BULUNDU

Veliköy’de tek başına yaşayan ve 11 Eylül akşamı kızına gitmek üzere evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 73 yaşındaki Halit Albayrak, 5 gün sonra bulundu.

Çerkezköy 16.09.2013 00:22:00 0
 5 GÜN SONRA BU HALDE BULUNDU
 KIZINA GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKTI
Veliköy’de yaşayan ve 11 Eylül günü kızına gitmek üzere evden çıkan Halit Albayrak’tan bir daha haberalınamadı. En son sağlık ocağı çevresinde görülen Alzheimer hastası Halit Albayrak’ı aramak için Veliköy’e gelen Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden iki ekibin arama çalışmaları da sonuç vermedi. Çarşamba gününden bu yana yaşlı adamı arama çalışmaları devam ederken, yaşlı adam dün saat 15.00 sıralarında Veliköy Sanayi Mahallesi’nde bulunan su kuyusu yanında yaralı olarak bulundu. Albayrak, 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Müşahede odasına alınan Albayrak’ın çeşitli yerlerinde düşmeden kaynaklanan kırıkların olduğu tespit edildi.
 
KARANLIKTA ÇUKURA DÜŞTÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR
Elinde fener olan Albayrak’ın gece yolunu kaybettiği ve karanlıkta çukura düştüğü tahmin ediliyor. Albayrak’ın ayakkabılarının da çukurun 1 buçuk metre yukarısında bulunması da bu ihtimali güçlendiriyor.
 
ÖLÜ ZANNETTİM
Atatürk Caddesinde Albayrak kuyumcusunu işleten Tevfik Albayrakın babası Halit Albayrak’ı yerde hareketsiz şekilde gören ve jandarma ekiplerine bilgi veren Muzaffer Topçu “Su şalterini açmak için depoya geldim. Çukurun üstünden atlarken yerde hareketsiz bir şekilde yatan birisini gördüm. Ben ölü zannettim. Daha sonra ise Jandarma ekiplerine bilgi verdim” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10