Akbulut’tan gaf üstüne gaf

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Mesleki ve Özel Eğitim Merkezi’nin resmi açılış törenine katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, törende yaptığı gaflarla, programna katılanlar

Çerkezköy 17.09.2013 01:18:00 0
Akbulut’tan gaf üstüne gaf
 “İNSAN YERİNE KOYDUK”
Programda hükümeti öven konuşma yapan Akbulut “Bu insanlar sokağa çıkamıyorlardı, evlerde saklanıyorlardı. Anneleri babaları bu insanları sokağa çıkarmaya sıkılıyordu, utanıyordu. Ama hükümetimiz 2005 yılında çıkardığı engelliler yasası ile biz engellileri insan yerine koyduk, adam yerine koyduk” sözleri ile tepki çekti.

BU MU ZİHNİYET DEĞİŞİKLİĞİ?
Evde bakım ücreti ve engelli yakınlarına yapılan yardımlar konusunda da konuşan Akbulut “Bazıları ‘eskiden evimizdeki engelli, yatalaklar biran önce ölse de kurtulsak diye Allah’a yalvarırdık’ diyorduk. Şimdi ‘aman ölmesin, evimizini bereketi bu. Ben onun yüzünden devletten 450-500 TL bakım ücreti alıyorum, aman ona bir şey olmasın diye bakıyoruz’ diyorlar. İşte zihniyet değişikliği bu” sözleri nedeniyle de eleştirildi.

TÖREN ALANINI TERK ETTİLER
Akbulut’un konuşmalarına tepki gösteren bazı vatandaşlar diğer diyasi partilere mensup yöneticiler, “Bu adam ya dediğini bilmiyor, ya da kendini” diyerek tören alanını terk etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10