Ayda 40 bin hastaya bakıyoruz

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, dün saat 11.00’da da Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu’nu ziya

Çerkezköy 18.09.2013 01:56:00 0
Ayda 40 bin hastaya bakıyoruz
 ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde halkımızın bize karşı yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Aday adaylarımız ve yönetim kurulumuz arasındaki birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Ben de kamu kurum ve kuruluşlara gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde sorunları yerinde görerek çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.
 
BELEDİYECİLİK ZOR İŞ
Ziyaret dolayısıyla Ensar Sivri’ye teşekkür eden Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu da “Belediyecilik gerçekten çok zor iştir. Biz kendileri ile diyalog kurabileceğimiz ve bir telefon kadar yakın kalabilen yerel yöneticileri önemsiyoruz. Kamuda yardımlaşmadan iş yürütmek gerçekten zordur. Kapıyı açmazsanız sıkıntı oluyor” diyerek Sivri’ye çıktığı yolda başarılar diledi.
 
AYDA 100 AMELİYAT YAPILIYOR
Karaoğlu, hastane olarak mekan ve sıkıntılarının devam ettiğini ifade ederek “Dispanser olarak başladığımız bu binada ciddi bir değişimden geçtik. Ben de sekiz yıldır görev yaptığım süre zarfında arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir gayret gösterdik. Hastane olarak ayda 40 bin hastaya bakıyoruz. Ameliyathanemizde aylık olarak 400 operasyon yapılıyor. İnşallah kısa süre içinde 250 yataklı devlet hastanemizin inşaatı başlayacaktır” şeklinde konuştu.  
 
HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ
Yapılacak hastanede Kapaklı’ daki personel ile aynı binada toplanacaklarını kaydeden Başhekim Karaoğlu “Vatandaşlarımız Kapaklı’daki Devlet Hastanesinin ulaşım sorunlarından dolayı bir çok sıkıntısını bizlere ilettiler. Kapaklı’daki hastane Kapaklı’nın içinde olmasına rağmen doğru bir yerde değil. Bana göre Kapaklı’nın büyüme yönüne bakmak gerekiyor. Nereye doğru büyüyorsa oraya bir bina kazandırmak lazımdır” dedi. Başhekim ziyaretinin ardından hastaneyi dolaşan Ensar Sivri, hastane personeli ve hastalarla da sohbet ederek onlara acil şifalar diledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10