CHP de kınadı

Pazartesi günü Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin resmi açılış töreninde yaptığı konuşmada engelliler için sarf ettiği sözler nedeniyle eleştiri

Çerkezköy 19.09.2013 21:56:00 0
CHP de kınadı
 EVLAT EN DEĞERLİ VARLIKTIR
Dün saat 15.00’da teşkilat binasında açıklama yapan CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Nejdet Ertürk, Akbulut’un sarf ettiği sözlerden sonra, yanlış anlaşıldım demesinin, daha da büyük bir hata olduğu ifade ederek “Akbulut konuşmasında, eskiden engelli ailelerin çocuklarından utandıklarını beyan etmiştir. Şunu hemen belirtelim ki her evlat anne baba için çok değerlidir. Hiçbir anne baba evladından utanmaz. Bu olsa olsa Akbulut’un engelli bir anlayışa sahip olmasından kaynaklanan bir durumdur” dedi.
 
ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUZ
Anne ve babaların evladı bitkisel hayatta olsa dahi,  evladının bir saniye daha fazla yaşaması için canını verebileceğini ifade eden Ertürk, “500 TL için çocuğunu yaşatmak gibi sakat bir zihniyet, AKP zihniyetinin geldiği noktayı çok iyi göstermektedir. Neresinden bakılırsa bakılsın, Akbulut kastını aşan bir konuşma yapmış, tüm engellileri, engelli ailelerini ve tüm Çerkezköy Halkını unutamayacağı bir üzüntüye sevk etmiştir. CHP Teşkilatı olarak Akbulut’un engellilere yönelik bu anlayışını kınıyor, kendisinin bütün engellilerden özür dilemesini bekliyoruz. AKP Genel Merkezinin bu olayın neresinde olduklarını merak ediyoruz” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10