Açık lise kayıtları sürüyor

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, Açık Lise yeni kayıt işlemlerinin 27 Eylül’de, kayıt yenileme işlemlerinin ise 4 Ekim’de sona ereceğini belirtti.

Çerkezköy 20.09.2013 22:31:00 0
Açık lise kayıtları sürüyor
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde açıköğretim lisesi kayıtları devam ediyor.
 
KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR
Öğrencilerin hakkının zayi olmaması için kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini ifade eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş “Kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz, açık lise kayıt yenileme ücreti olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası şubelerine 20 TL yatırdıktan sonra, bankadan almış oldukları dekontla birlikte Halk Eğitimi Merkezi’ne gelerek sistem üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler. Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ise para yatırdıktan sonra diploma ve tasdiknamenin aslı, bir fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile buraya gelip kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.
 
4 EKİM’DE SONA ERECEK
Öğrencilerimizin mağdur olmaması için kayıtlarını yaptırmalarının gerektiğini belirten Memiş “ Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz için 27 Eylül, kayıt yenilemek isteyen öğrencilerimiz için de son gün 4 Ekim’dir. Bu hafta kayıtlar yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10