AK Partili gençler üye çalışmasında

Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini oluşturan AK Parti’de üye çalışmaları devam ediyor. AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Baş

Kapaklı 22.09.2013 20:56:00 0
AK Partili gençler üye çalışmasında
 150 ÜYE KAYDI YAPTILAR
Önceki gün Levent Caddesi’nde stant açan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, haftanın belli günlerinde üye çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.  AK Partililer, İnönü Mahallesi’nde saat 13.00’da açtıkları üye kayıt standına akşam saatlerine kadar 150 kişinin müracaat ederek üye olduğunu belirtti. Üye kayıt çalışmalarının rutin olarak devam edeceği belirten AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, “Bu güne kadar yapmış olduğumuz üye kayıtlarında 8 bin 900 üyeye ulaştık” dedi.
 
HİZMETİ AYAKLARINA GÖTÜRÜYORUZ
Aydın, Kapaklı halkının AK Partiye sıcak baktığını ve bunun da kendilerini memnun ettiğini ifade ederek “Üye çalışmalarımızda özellikle halk pazarlarını tercih ediyoruz. Birçok insanımız üye olmak istediği halde bu güne kadar zaman bulamadığı için üyelik kaydını yaptıramamıştı. Biz halkımızın kalabalık olduğu yerlerde standımızı açarak halkımızın beklediği hizmeti ayaklarına götürüyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10