Temel sağlam atılmalı

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe olan Kapaklı’ya kurucu kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kapaklı 23.09.2013 20:45:00 0
Temel sağlam atılmalı
 ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Kaymakam Kuzulu, dün saat 16.00’da da MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’i ağırladı. Ziyarette konuşan Belen, ilçe kuruluşu konusunda fikir alışverişinde bulundu. İlk çalışmaların daha sonra yapılacak olan hizmetlere temel olacağını ifade eden Belen “Bu konuda temeller gayet sağlam atılmalıdır. Temelleri sağlam atılan bir ilçe için ileride sıkıntılar yaşanması söz konusu olmaz. Bu aşamada biz Milletvekillerine, size ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşmektedir. Bu konuda biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız.” dedi.
 
PROBLEMLER DE BERABERİNDE GELİYOR
Belen, her yıl artan nüfusun beraberinde problemler getirdiğini ifade ederek “Gelecek için yapılan planlamalarda Trakya’ya 3 milyon nüfusun yerleşmesi söz konusu. Bu gün dahi göçle gelen sorunlar çözülebilmiş değil. Tekirdağ devlete en çok katkı sağlayan şehirlerin başında gelmesine rağmen, devletten aldıkları sıralamasında 57. sırada yer alıyor. Her yıl artan okul ihtiyacını nasıl olsa devlet yapar düşüncesiyle ertelemektedir. Oysaki halkımız devletine ‘Bizim okula ihtiyacımız var diyebilmelidir” şeklinde konuştu.
 
DAHA FAZLA EMEĞE İHTİYACI OLACAK
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretinden dolayı Belen’e teşekkür eden Kuzulu “Bu güne kadar belde olarak bu derece çok ve hızlı göç alan Kapaklı, ilçe olduktan sonra çok daha hızlı göç alacaktır. Bu da Kapaklı’nın daha fazla emeğe ihtiyacı olacağı manasına geliyor” dedi.
 
Haber / Faik Onue KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10