Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Mayıs ayında yapılan seçimle göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyatetleri devam ediyor.

Çerkezköy 24.09.2013 20:19:00 0
Sorumluluğumuzun bilincindeyiz
 ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin, Okul Müdürü Süleyman Sezgin ve Anaokulu- İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gülerçin ve beraberindekiler ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları Mehmet Danyelive İsmail Akın tarafından karşılandı.
 
BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKSINIZ
Ziyarette konuşan Bülent Gülerçin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi'ne görevlerinde başarılar dileyerek “Başarılı bir seçim süreci geçirerek göreve başladınız. İnşallah görevde bulunduğunuz süre zarfında da, tıpkı seçim döneminde olduğu gibi büyük başarılara imza atarsınız. Bizler başarılı olacağınıza tüm kalbimizle inanıyoruz" dedi.
 
 
EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ
Ziyarette Anaokulu- İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal ve Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin de okul hakkında bilgiler verdi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ziyarette yaptığı konuşmada, ÇTSO Yönetimi olarak eğitime önem verdiklerini vurgulayarak “Oda olarak eğitime büyük bir önem veriyoruz. Meslek Komitelerimizin çalışmalarının yanı sıra, geleceğimizin emanetçileri gençlerimize burs veriyoruz. Çocuklarımızın fiziki şartları daha iyileştirilmiş ortamlarda eğitim görebilmesi için okullarımızın ısıtma sistemlerini doğalgaza dönüştürmek için adımlar atıyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sorumluluklarımızın bilincindeyiz” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10